måndag 13 mars 2017

Konferens lidingö

En konferensanläggning i Stockholm för professionella möten. Rönneberga är en kurs- och konferensgård på natursköna Elfviks udde på Lidingö , minuter från Stockholm city. Boka en konferens med kollegorna hos oss!


Strålande havsutsikt, konferens i eget hus, vinfabrik, matlagning med kock. På Blue Hotel finns alla förutsättningar för en lyckad konferens. Konferensanläggning på Lidingö min från Stockholm.

Vår mötesanläggning har inte bara storslagna omgivningar, utan är även byggd och designad . Lidingö är hemvist för många av Stockholmsområdets stora. Villa Brevik är en komplett mötesanläggning i toppklass med högklassigt kök endast minuter från . En guide till möten och konferensanläggningar på Lidingö. För de som bokar konferens och tar hand företagets möten finns ett stort antal . Känner du till oss är sannolikheten stor att du var på konferens här för många, många år. På Lidingö , endast minuter från Stockholm, ligger Rönneberga.


Villa Lovik - ett konferenshotell på Lidingö som ger dig en känsla av skärgård och lantliv. Träna gratis Nu erbjuder vi kostnadsfritt gym till våra konferens - och .

En modern plats för möten och konferens. På Villa Lovik får ni tid att mötas, umgås och varva ner. Ett stenkast ifrån Stockholm city.


Detta fridfulla hotell är beläget i Långängen-Elfviks naturreservat på Lidingö ,. Boka din nästa konferens , event eller möte på Scandic på och i närheten av Lidingö. Vi har flexibla och stora möteslokaler för allt från mingelfest till stormöten. Vinterkonferens - erbjudande. Passa på att boka in vinterns konferens , utbildning eller kick-off till specialpris under vissa utvalda veckor! Svenska Möten har konferensanläggningar över hela Sverige.


Vill du konferera i Lidingö har vi följande anläggningar att erbjuda. Här kan du läsa om och skriva rekommendationer på konferens på Lidingö. Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål.


Bosön är svensk idrotts samlingsplats, naturskönt belägen på Lidingö. En stor och modern hotell- och konferensanläggning med idrottshallar . Boka konferens , kickoff eller event via oss! Vi hittar lediga anläggningar inför ert möte, konferens och kickoff eller utbildning, önskar ni underhållning eller . Visa fler bolag på denna adress . Save up to on Hotels with KAYAK now!

Photos, maps and reviews for Lidingö . Hitta en lokal som passar dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg