tisdag 7 mars 2017

Påkörningsskydd garage

Idag har det monterats påkörningsskydd i garaget. Påkörningsskydd från ATA är alltid testade enligt gällande standar vilket gör. Maxhöjd är meter för fordon som ska köras in och ut ur garaget.


Du hittar allt från pelarskydd till gavelskydd och kantskydd. Swedavia, Arlanda Flygplats.

Vid Arlanda Flygplats används både ett FI. MA- limträgarage och uppställningen LinePark för att hämta och lämna bagagevagnar. Kundvagnsgarage skapar ordning i er kundvagnspark, skyddar kundvagnarna från väder och vind samt underlättar för era kunder.


Som påkörningsskydd användes själva betongväggen eller en smideskonstruktion. Då ett parkeringshus som regel är en utomhuskonstruktion behöver denna . Tvättstuga med entré från garaget finns på plan och 2. Vi har olika typer av stolpar avsedda att fungera som påkörningsskydd.

Här finner du bland annat ett flertal stolpar för fast montering samt tillhörande produkter . Parking garage , student housing, conversion, rebuilding. Fordonsburet påkörningsskydd. Ett krav vid arbeten på många av Trafikverkets vägar.


Ger ett bra skydd och hög säkerhet vid arbete på väg. LDT som påkörningsskydd i garage. Golvunderlaget i ett P-hus och garage utsätts dagligen för nedslitning av tung trafik, dubbar och.


Mångsidigt och anpassningsbart påkörningsskydd. Tillverkad i homogent gummi. Används inom marina applikationer, byggarbetsplatser, garage , lastkajer eller . Morion stötskydd för kolumner är utformad som stötskydd för parker och underjordiska garage. Bland annat våra robusta och galvaniserade påkörningsskydd som skyddar. GarageGuard i ditt garage och vid din infart.


Vid högtrafikerade områden där tempot är högre och utrustningen större och tyngre behövs ett kraftig och stabilt påkörningsskydd för inredning, . Extrem starka påkörningsskydd av stålprofil monteras direkt på golvet, . Exact i butik jobbar vi med påkörningsskydd från McCue.

För att möjliggöra en utökning av det befintliga garaget får hela området fram till. Detektorer för behovsstyrning av ventilation i garage och. Måtten och visar avstånd mellan påkörningsskydd och närmsta räl.


Sockelisolering med påkörningsskydd. Takytor borstas och tvättas. Våra pollare fungerar utmärkt som avgränsare mot torg, parker och butiker. Vår kraftiga modell F fungerar även som ett påkörningsskydd.


Här kom idag bild från kund som har och haft besök av folk mitt i natten vid hans garage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg