onsdag 22 mars 2017

Trälåda med lock

Med uppfällbart lock och bärhandtag. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring. Hitta snygg förvaring hos Domoda. En förvaringslåda i trä med lock. Lådan har tryckt motiv på locket.


Trälåda ASLAK B25xL35xH20cm osort.

Då den är helt omålad trären kan man enkelt sätta egen personlig . Jag har tänkt att köpa en mindre låda med lock i trä (helst) för att dekorera den och sedan ge bort i julklapp,. Hos Hus-Modern finner du vackra trälådor och träbackar till förvaring av till exempel äpplen, flaskor eller kanske tidningar. Förvaringsbox med hjul och lock L. Vi har även besticklådor i chubby.


KökTrä skålar, brickor, lådor, m. Auctionet har nätauktioner med inredning, design, konst och vardagsantikviteter. Vi samlar Europas auktionshus.

Med KLÄMTARE låda med lock kan du förvara allt från leksaker och textilier, till tunga saker som verktyg och böcker. Lådorna är vattentäta och kan använda . En enkel och snygg låda, perfekt för förvaring av småsaker. Passa på att fynda redan idag! Enkel trälåda med fack för att förvara exempelvis pennor eller kritor. En elegant presentlåda med lock.


Fyll den med dina favoritdelikatesser och skapa en exklusiv present. Träull medföljer om så önskas. Nedanför fönstret står en mörk trälåda med lock. Det svindlar för ögonen och hon är . Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton!


Vit trälåda med lock och läderknopp för värmeljusMått: 17xcm. Kort-och tärningsspel i en trälåda med lock. Det innehåller tärningar och spelkort, lämpliga för Rummy, Canasta, Bridge, Doppelkopf och många fler spel. Man kan ta bort de uppdelningar Har ej swish. När du behöver skydda innehållet mot exempelvis damm, välj lådor med lock.


Gör förvaringen som en trälåda med lock , ungefär 1Xmeter, som står direkt på golvet. Om ni letar efter något som inte alla andra har.

Där inne syns halm och hästgödsel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg