torsdag 16 mars 2017

Belysning högt till tak

Hus med öppen planlösning, arkitektritade rum med högt i tak och etagevåningar med enorm rymd är något som många går och drömmer om . Här finns knep och tips på hur du inreder så att det blir mysigt. Lampor och belysning är mycket viktig för trivseln i ett hem. Belysning när du har högt i tak.


I rum med högt i tak passar en uplighter bra.

Letar du efter en taklampa av hög kvalitet till bra priser? Rätt belysning på rätt plats ger så mycket mer än bara nödvändigt ljus. En högt placerad taklampa för allmänljus, en tjusig lampa över . Ska du installera ny belysning är det lika bra att ha dimmers överallt.


Har du hög takhöjd har du stora möjligheter att välja lampor. Bästa allmänljuset skapar du med indirekt belysning – det vill säga med. Har du vacker stuckatur eller ett högt tak som går upp i nock, .

Det beror helt på vilken typ av belysning ni önskar. Taket blir mer en armatur med tak , än ett tak med lampa. Cottagestuk på nybyggt rum med högt till tak. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från . Högt i tak är både drömmigt och inspirerande – och det bästa av allt. Rama in matplatsen med belysning hängd i olika höjder – på så vis . Vill ha tips om STORA taklampor för rum med hög takhöjd!


Ett mörkt hörn kan trollas bort med rätt belysning. Om man har högt i tak matchas det bäst med ”höga” lampor. Har ni högt i tak och är långa i familjen så kan man sträcka sig till cm. Energieffektiv belysning vid högt i tak.


På Söderhamn Eriksson AB sökte man efter en armatur som var tillräckligt kraftfull . Var sitter man när man äter? Det är bra att att koncentrera belysningen vid arbetsytorna, över matbordet och . Eller också en stor och mäktig taklampa som ska skänka ljus till ett rum med högt till tak ? Kanske en bordslampa till ditt sidobord?

Ofta finns annan belysning i hemmet såsom fönsterlampor och golvlampor när man vill ha det lite. Har du väldigt högt i tak kanske du även behöver en stege. Prislappen lär ju bli väldigt hög , så den händige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg