onsdag 15 mars 2017

Personlig tavla bröllop

Födelsedagar, förlovning, bröllop , dop och studenten. Det finns många tillfällen där vi kan. Ge en personlig tavla till den som tar student. Letar du efter en unik bröllopspresent? Hos oss på Taveldesign kan du designa en personlig tavla med parets namn i och ge bort i bröllopspresent.


Posters med egen text som namn och datum.

Perfekt gåva till nära och kära vid till exempel dop eller bröllop. Gör en egen tavla enkelt, bara fyll i datum eller . Hos Roomhittar du den perfekta gåvan - en personlig tavla för bröllopet! Välj mellan flera olika designteman, en tavla med texten Kärlek, eller dekorativ . Beställd idag, levereras idag. En trevlig och personlig present är våra champagneflaskor. Skapa en personlig bröllopstavla i exklusiv Nordisk design.


Den perfekta bröllopspresenten designad just för brudparet.

Gratis frakt och snabb leverans. Köp en personlig och unik bröllopsposter om du kan designa själv! Vi har inspirerande posters för alla tillfällen, såsom födelsedagar och stundande bröllop. På våra affischer med fina motiv och budskap kan du lägga till ditt namn, datum eller en personlig text.


En personlig inredningsdetalj. Mamma, Världen ( personlig ). Här finns personliga posters med namn eller ord. Namntavlor till hallen, familjetavlor till tavelväggen, affischer till sovrummet och söta tavlor till barnrummet, . Bröllopspresent personlig tavla.


Ett jättefint minne från sitt bröllop ! En fantastisk fin tavla som kommer att följa med resten av livet! Ett tillfälle att ge en fin present till några som . Vit text på chalkboardfärgad bakgrund. Vi behöver veta: - Namn och datum. Ange uppgifterna i meddelanderutan i . En vacker och personlig tavla att ge bort som gåva på bröllop - skapad av konstnär och grafisk designer Lina Gardelid.


Personlig namntavla - Molly - ×40cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg