måndag 29 september 2014

Stp oil treatment bra eller dåligt

Motorn var i ganska dåligt skick, men redan efter några mil. Oilleak stop och variatorer går inte bra ihop. STP Oil Treatment Oljetillsats förhindrar att oljan blir tunnare vid höga temperaturer eller under tryck. Den är utmärkt för alla personbilar, lätta lastbilar och SUV. Har jag totalras tror ni eller finns det en LITEN GNUTTA hopp ? Det verkade inte som den mådde dåligt av det heller, för jag körde med . STP oil treatment rekommenderar folk.


Finns det nån sida eller tillverkare som bara har produkter som är bra (Läs nödvändiga)för bilen? Kanske rent av en klassisk mineralolja duger bra. STP är en tillverkare som gör många burkar, diesel injection cleaner, eller vad tänker du på?


Den ultimata kedjesmörjningen ? Man häller i en bra helsyntet så nockarna aldrig slits? De luktar samma problem som gav syntetoljorna ett dåligt rykte hos vanligt folk. Någon som har provat eller har åsikter om att ha STP olje tillsatser i en koja motor? Nästan av alla bilar tickar mer eller mindre, detta är inget farligt.


Oil treatment där denne bekräftade t. Så ni påstår att sänka friktionen i motorn är dåligt ? They now have an additive for whatever oil you are using during break-in so. Om mängden av zink i stp är tillräcklig för att göre en olja utan zinket till en. EOS ( Engine Oil Supplement) som innehåller bl. Med en bra bränsletillsats i tanken kan du bland annat undvika startsvårigheter, ryckig gång och sämre avgasvärden eftersom det tar bort beläggningar i . Nej du har rätt i det Mats, jag är rädd att jag inte ens vet hur dåligt det sämsta är idag.


På en oljedepå i halland eller ? Biltema vara exakt samma, vilket majoriteten . Oljefilmen bryts ned vare sig av högt motorvarv eller höga . Om man vill ha en syntetisk olja eller en mineralolja är egentligen inte så viktigt. Red Line Engine Oil Break-In additive is designed to allow piston rings to seat . Biltemas mineral funkar bra i en del motorer så bör väl funka ok i lådor med ? Mineral, syntet, eller viskositet spelar ingen roll, så länge man förstår att. Ser oljan dålig ut om den är dags att byta och är det isåfall något man kan be verkstaden kolla?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg