onsdag 24 september 2014

Inredning färger

Pigga upp inredningen med färg , här är fina och inspirerande inredningstips för att inreda med färg. Grönt för harmoni, gult för energi – visste du att de färger vi väljer att inreda våra hem med påverkar hur vi mår? Här är fem färger du ska satsa . Vad är det för färger som gäller?


Vilket materialval är värt att.

Ett vardagsrum med mörka färger , mjuka mattor, generöst med fluffiga. Kompensera med ljus inredning – soffa, gardiner, golv och matta – för . Här avlösjar vi hur du ska inreda hemmet – om du vill vara trendig. Inreda med jordnära färger : bläddra bland tusentals inspirerade foton!


Få idéer och inspiration för ditt hem inom design, inredning och renovering. Vi har tagit fram förstoringsglaset för att utreda vilka trender . Vilka färger passar ihop inom inredning ?

CHIC ger dig en guide för att matcha rätt med trendiga kombinationer hemma. Det är inte lätt veta att vilken färg man ska ha i respektive rum och det kluriga med färg är att det kan påverka vårt humör utan att vi vet om det. En av årets stora trendfärger får våra tankar att vandra vidare till himmel och hav. Färgen associeras ofta med lugn och trygghet och hjälper oss att slappna av.


Ett önskemål jag fått från flera läsare är att skriva mer om att inreda med färg. Ni verkar vara ganska många som inte riktigt trivs i det . Du kanske har märkt att vissa färger får dig att känna på ett visst sätt. När det gäller inredning , ska du välja färger du tycker om och trivs i. Naturmaterial och mjukt ljusa färger ger en lugnande känsla. Senaste trenderna och nyheterna inom inredning – få Residences nyhetsbrev . Utifrån en gedigen research inom en mängd olika områden, från mode och inredning till mat och konsthantverk, har Alcros kulörexperter . INREDNING OCH STIL 1Inredning och stil Experten Felicia Björklund. Nu har säsongens inredningsdetaljer och textilier börjat trilla in i varuhuset och på åhlens.


Shoppa vårens inredningsnyheter online här! Det finns varma och kalla färger.

Många kontorsarbetare känner att färgsättningen påverkar hur de mår på jobbet och att kontorets inredning kan ge inspiration. Vare sig du tycker att inredning är en underhållande hobby eller ett måste för ett presentabelt hem, så är det inte alltid. Bild för leveransinformation. Färger spelar en viktig roll i våra liv. I den här kursen ska du få lära dig att kombinera färger – som ett riktigt proffs!


Den här kursen passar lika bra för dig som ska inreda ditt eget hem som för dig . Missa inte tipsen om hur du får till det med årets trendigaste färg. De mest betydelsefulla detaljerna är textilier, konst och blommor. Tänk på att hålla ihop material och färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg