fredag 26 september 2014

Smide ljushållare

Gedigen ljushållare i smide. Ljushållare för antikljus Att sticka ner i krans, oasis och mossa. Fina lantliga ljusstakar i smide från Wira Bruk, wägerths konstsmide, lantlig inredning. Blom och ljushållare i konstsmide tillverkade på Wira Bruk, amplar, marschallhållare i smide.


Combisystem blom och ljushållare i konstsmide tillverkade på Wira Bruk. Småländsk smide i femte generationen.

Besök vår webbutik och hitta unik design! Mats Jonsson i Gunnarskog visar hur han smider en ljushållare. Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop. Om ni letar efter något som inte alla andra har. GOLVLJUSSTAKE, smide , Alboga.


Här får du ett gediget och unikt . En smideskrok medföljer vill du ha flera går det att beställa under dekorationer. Ljusstaken är tillverkad av hästskor och mäter cm.

Vacker ljushållare med änglavingar i smide. Smide ljushållare rund inkl. Passar till bl a rustikljus. Varumärke: Different Design Taggar: Kategori: . Ett set ljushållare för värmeljus. Stilrena ljushållare i smide för att placera i en tom flaska.


Klicka på bilden för att komma till auktionen. IDAG STÄNGT, PÅ TISDAG APRIL ÄR ALLT SOM VANLIGT IGEN – GLAD PÅSK! Vingarna är tillverkade i smide. Med ljushållare för värmeljus.


Kostenlose Lieferung an den Aufstellort sowie. Hängljusstake för ett smalt långt ljus. Vanligt kronljus passar bra. Extra ljusring som fördubblar antalet ljus kan beställas (se ljusbärare till vänster). Ljuslykta dubbla hjärtan med glaskoppar smide svart 56xcm.


En vacker ljushållare i smide , med kedja. Hjärtformad med en röd ljuskopp för värmeljus.

Löstagbar hållare med fäste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg