onsdag 17 september 2014

Kompassros betong

Fantastiskt vacker dekoration i ditt hem eller trädgård. Vackra detaljer i gjutformen. Störst sortiment på hobbymaterial, gjuta i betong.


GJUTFORMAR FÖR BETONG I LATEX . En kompassros inristad i vacker granit blir en fin detalj i trädgården. Använd den som mittsten tillsammans med Rustik kilstenar.

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. S:t Eriks sortiment när det kommer till betong , takprodukter och natursten. Vi på Stenbolaget erbjuder trygga och snabba leveranser. Ha koll på väderstrecken med en egen kompassros i granit. Flisby har fler fina trädgårdsdekorationer.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för kompassros. Jag gjuter i betong och tänkte dela med mig av lite bilder :) Ni hitta detta och lite annat. Gjutform Budskapstavla,, betong , gips, flytspackel.

Detta är en serie klinkerplattor som ger en effekt och utseende av betong eller cementyta, båda serierna finns i flera olika format för att passa alla situationer. Blocksteg i betong i olika storlekar och färger . Markbetong, det underållsfria alternativet. Mönstrad markbetong är en produkt som ger en slitstark, ogräsfri lättstädad yta med minimalt framtida . Den går att använda många gånger. Smörj den med lite matolja före . This Pin was discovered by Anne-Charlotte Eriksson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Ett trevligt sätt att ge plattläggningen liv. Kompassrosen är gjord av grå och röd herrgårdssten. Marockanska kakel och klinkersplattor hittar ni hos Stonefactory.


Dessa plattor är tillverkade för hand i betong och passar bra både på golv och vägg. Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarna på påsen, . Med ett naturligt material skapar vi funktionella och vackra miljöer för personliga möten.


Kan man klara sig med mm tjocklek? Grun betong och formsättning. Etapp klar med gatstensbåge inskuren röd pigment samt en kompassros.

Gjut dina egna vackra plattor till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg