onsdag 24 september 2014

Viking line buss tidtabell

Kom i god tid innan fartygets avgång. Vi förbehåller oss rätten till ändring av tidtabeller och priser inklusive rätten till indragning av turer. Boka alltid din resa på förhand. Alla våra Mariehamnsbussar är utrustade med rullstolsramp.


Viking Line Buss kör stadstrafik i Mariehamn.

Vår buss Viola är utrustad med rullstolslift. Nu lägger vi till Finland i linjenätet! Giltig ID-handling eller pass är ett måste vid resa ut ur Sverige. Här kan du också betala din resa såvida du inte gör det . Här hittar ni vår tidtabell för fartyg som går mellan Stockholm och Åbo.


Se alla avgångstider och ankomsttider för båtarna i Stockholms och Åbos hamnar. Se avgångs- och ankomsttider i vår tidtabell gällande för våra båtar som trafikerar sträckan Stockholm-Helsingfors.

Hitta en avgång som passar dig här. Kliv ombord fartyget Cinderella. Wasaline välkomnar dig ombord oavsett om du ska njuta av en kryssning eller göra en bekväm och prisvärd reguljärresa till Vasa eller Umeå . Avgår gånger per dag tim min. Staden är relativt liten och lätt att utforska till fots, med cykel eller buss.


Den fyrmastade stålbarken och . Se SL:s webbplats för tidtabell (extern länk). Välj Mariehamn–Kapellskär – den raka vägen! Därifrån kommer man med buss nr eller till salutorget i Åbo. Där kan man byta till bussen . Här är gällande turlista för Rosella.


Vi vill påminna om att förhandsboka båtresa och speciellt bussen för att vara garanterad plats. Tidtabell för rutten Nynäshamn-Ventspils med Stena Line. Information om tidtabell , restider och aktuella avgångs- och ankomsttider för Stena Lines färja . Avgångstid enligt ordinarie tidtabell. För dessa turister innebär resan med Emelie en betydande genväg och tidsbesparing gentemot buss eller taxiresa .

En båttur över havet skapar en spännande inledning på din resa. Flera fina rederier trafikerar från Finland och Sverige till Åland. Avkortad rutt (se separat tidtabell ). Amorella från Åbo och ska återvända med Grace transporteras med buss.


Till Buss , bil, båt, flyg och tåg. Se tidtabell Skärgårdskryssning timmar . Dag 1: Avresa enligt tidtabell till Stockholm och Stadsgårdskajen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.


TIDTABELL FÖR LANDSORTSBUSSARNA OCH LOKALTRAFIKEN PÅ ÅLAND.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg