torsdag 25 september 2014

Listskruv betong

Spika eller skruva fast sockeln? Passar för montage av listverk och foder till dörrar, fönster, tak och golv. Fyrkantsbits 950-ingår i paketet. Guldkromad skruv för lister. När man monterar lister på gipsväggar använder man vanligtvis dyckert eller listskruv och på betongväggar borrar man hål och sedan .

Grabber visar sin listskruv (med artikelnummer PTX28VIT C) för golvlister och socklar. Listskruv Gul 3X35mm 200St Nils Ahlgren. Det lilla skruvhuvudet har fräsribbor på . För infästning av karmar av metall, PVC och trä i betong , tegel och hålsten.


Här finns också plugg och expander som du kan behöva för att fästa något i t. Avsedd för direkt infästning i betong. Behöver du bara någon enstaka skruv, mutter, plugg eller .

Sockel- och listskruv med litet huvud för montering i lister och socklar inomhus, mot trä- och stålregel med maxtjocklek på mm. Vass spets för direkt grepp i . List- och sockelskruv för stålregel max mm. Betongskruv används utan plugg för betong , murbruksmaterial, lättbetong mm. Klarar höga belastningar, demonterbar.


Kort kant- och inbördes avstånd. Milwaukee Betongborr SDS-plus 4-skär sats med skär är extra lämplig för armerad betong. En listskruv för fastskruvning av lister med ett bakgrundsmaterial av trä eller ett 6mm tjockt stålunderlag. Surveymaster II är en uppgradera och förbättrad . Brett sortiment av kvalitetsinfästning för bygg och industri hos Arvid Nilsson.


Bil Benämning Pris inkl moms Pris exkl moms, Lagerstatus, Förs Enhet. BÄNKSKIVA MASSIV EK EKONOMI . Lämplig för fastsättning av t. Grovgängad med litet, försänkt huvud med rillor på undersidan. Skruv av härdat kolstål, elförzinkad.


Vid spikning i betong ska spiken tränga in i betongen 15–mm för att få bästa grepp.

Tegel och betong förborras med mm borr. Bits, magnethylsa, buntband. Karmskruv ohärdad Funktion: Ohärdad karmskruv för karminfästning vid montage i trä, tegel, betong eller . Limma lister på betong - Går det att limma fast golvlister?


Golv och listskruv för hårda träslag Gra. Spånskiveskruv, golvskruv och listskruv för montage mot de flesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg