onsdag 24 september 2014

Colorama tapeter sovrum

Samlingssida med alla Coloramas artiklar om Sovrum. Här hittar du ett urval av våra varumärkens vackra tapetkollektioner. Tapet ur kollektionen Eco Rose, Eco Wallpaper.


Jag brukar ha lite feng shui- tänk i just sovrum där det är så viktigt att skapa en vilsam känsla. Kollektionen består av tidlösa tapeter som låter fantasin . Välkommen till våra butiker i Helsingborg och Ängelholm.

I vår butik hittar du allt från färg, golv och inredning till mängder av snygga tapeter. Hos oss finns tapeter för alla stilar! I vårt breda tapetsortiment hittar du välkända och unika varumärken med hög kvalitet.


Nedan visas ett urval av sortimentet. Colorama har tagit fram Nordisk nyans i samarbete med välmeriterade tapetdesignern Björn Nilsson, som har specialdesignat den för att passa . Utifrån en klassisk och tidlös grund skapar vi tapeter som ligger rätt . Randiga, blommor, medaljonger, vi har allt. Tapet från kända tillverkare som Boråstapeter och Eco.


Barntapeter som gör barnrummet mer spännande, personligare och roligare.

Upplev ett utvalt sortiment för hela familjen! Midbec har ett brett utbud av tapeter. Missa inte våra nyheter och vår blogg.


Vackra engelska tapeter och tyger från William Morris kan du köpa online hos. Tips och Trix hur man enkelt förändrar upplevelsen av rummet. Tapeter , mönster, färgsättning mm. Tapet -kollektionen Signature Papers, I Signature Papers-kollektionen hittar man en variation av färgpaletter och mönster som passar alla typer av hem.


Starka färger och kraftfulla mönster kan häva känslan av instängdhet. Till och med en kyffig skrubb kan bli spännande med en effektfull tapet – Josef Frank. Utvalda mönster ur kollektionerna Smålan Stockholm och . Jag och min tapet Ge bort ett rum! Mängdrabatt på William Morris vackra tapeter och tyger hos oss, vi har hela sortimentet online.


Flügger färg har ett stort utbud av tapeter i olika färger och mönster. Också våtrumstapet, renoveringstapet, strukturtapet och glasfiberväv i hög kvalitet. Osmo hårdvaxolja, Timberex TAPET Boråstapeter Boussac Carma Casadeco.


Här får du hjälp att hitta rätt färger och tapeter till hemmets alla ytor! De köper snyggare vardagsrum, tåligare kök och mysigare sovrum. Tillsammans med bland andra medlemmar ur det Prerafaelitiska .

Tapet med mönster av en dansande trana att förälska sig i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg