tisdag 30 september 2014

Göra hål i läder

Något gick fel under tiden du sökte. Försök gärna göra samma sökning igen. Syl används för att markera eller för att göra hål i lädret då du gör en knivslida i läder. Hålpipor Set som gör runt hål på 5-mm i lädret. Enkelt och smidigt sätt att göra hål för nitar och knappar.


Passar för våra standardnitar i olika längder.

Vill du ha ett fint hål kan du gå till en skomakare som inte bara. Men som andra redan sagt så lär närmsta skomakare göra hål gratis åt dig. Huggpipa av högsta kvalitet för ovala hål i läder.


Håltång som effektivt gör hål som är mm. HÅLTÅNG med en pipa mm hål. HÖRN JÄRN för att göra runda hörn. Verktyg för att göra hål i läder.


Den bästa hålpipa vi testat (och vi har testat ganska många).

Om du gillar att göra ett eller hundratals hål. Kraftig håltång för att göra hål i läder och gummiarmband. Läderspecialistens guide för att laga hål i läder beskriver hur man på ett enkelt sätt lagar hål och revor i läder med hjälp av produkter som du finner i vår . Kan även göra hål i skärp mm.


Metallerna kan vara högst mm tjocka. Har en tång man gör hål tex i skärp i olika storlekar, men den går inte. Stadig minihåltång i metall med utbytbara pipor, mm hålpipaLösa pipor går att köpa till. Bra att göra hål i material som läder , vinyl och plast.


Väldigt enkel att använda och kräver väldigt lite kraft för att göra hål. Göra hål för öljetter i en hållbar rem Gör det själv. Rund huggpipa, mm, att göra hål med i kartong och läder. För läder , textil, plast m. Hålpipa är vad jag alltid har kallat det för iallafall. Alfred hade hand om de redskap de behövde för att bygga sig ett nytt hus någonstans: en yxa, en däxel, en såg, en liten hammare, en syl för att göra hål i läder.


Håltänger används främst för att ta upp cirkulära hål i skinn, läder och liknande material. Håltänger kan ha utväxling vilket gör att det behövs mindre kraft för att . Hur många moment krävs för att göra ett genomarbetat läderband? Första steget är såklart att köpa verktyg, läder , färg mm, men det har jag ju redan gjort så det hoppar vi över.

Mäta göra och hål för spännet. Hål i läder går aldrig bort”, förklarade hans pappa varnande. Gör hål med syl eller liknande, så att hålen kommer ut mitt i råranden . Gör hål enbart på den ena delen av arbetet först.


Märk ut genom hålet var hålen ska sitta på den andra delen. Använd håltång eller hålstans. Uppsala av ekologiskt, vegetabilgarvat läder från Tärnsjö garveri.


Ett läder som inte framkallar allergier. Praktisk tång för att göra hål i läder och andra material. Detaljer: Specifications: 215x85x(mm).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg