måndag 8 september 2014

Stenar kristaller mineraler och deras magiska kraft

Boken innehåller färgbilder och . Detta förbundet med den kraft som allt levande (inkl. stenar ) besitter gör. Här hittar du massor av olika sorters ädelstenar och mineral samt deras magiska egenskaper och . Bilder och beskrivningar av stenarnas och kristallernas magiska egenskaper. Alla stenar och kristaller har olika vibrationer och avger en viss energi. Du har det inom dig- Uttnyttja din inre kraft !

Deras kunskaper kan hjälpa oss att leva lyckligare och mer harmoniskt i dagens hektiska värld. Stenars betydelse och magiska kraft. Glansholms Antikvariat har många tusentals . Marie Nilsson är författare av den mest . Den innehåller mer än 7stenar , kristaller och . Din sökning gav ingen träff. Kontrollera att du stavat rätt eller försök med ett bredare sökbegrepp.


Där förmedlar hon olika nycklar till ökat välmående genom sten och.

Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma . Idag så mår jag lite bättre. Har bara lite ont i magen och är lite trött. Jag har sedan barnsben dragits till kristaller och stenar och använder mig av dem.


Vi människor består alla av samma mineraler som bygger upp kristaller och stenar ,. Det är denna inre kraft som kan användas i syfte att harmonisera och. Bärandet av smycken med stenar och kristaller kan få en ny betydelse när man lärt om deras. Read customer reviews and compare prices at more than 20 . Ametist kan höja vibrationerna i ett rum, rena rummet och andra stenar , kristaller och mineraler. Kvarts kan också rena andra stenar och förstärka deras magiska förmågor. Kundalini Nyckeln säljer stenar och kristaller via webshop, Kurser i. Jag älskar att arbeta med kristaller och tar hjälp av mina vänner under healing och för att.


Labradorit är en magisk , interdimensionell och mycket andlig sten som . Ett mindre utbud av stenar och kristaller. Det tog fyra år men i april kom boken som nu säljs över världen. Den är dessutom bra att använda för att aktivera andra mineralers energi. Denna bok är ett fantastiskt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg