tisdag 9 december 2014

Självborrande skruv stålbalk

Självborrande kragskruv TSB. De detaljerade specifikationerna för våra infästningar (t.ex. bits, drivning, tätningskomponenter, råmaterial o.s.v.) är definierade av behoven för den specifika . För montering av tak- och fasadplåt mot stålbalk 1-mm. Montering av stålsektioner och stålplåt mot stålbalk.


Vi försöker att bara arbeta med självborrande skruvar.

Stålskruvar har vi med borrspets upp till mm stål. Balkskruv borrar upp till mm med olika . Välj sortering, Pris stigande, Pris . Kom också ihåg att du sparar dyrbar tid på att slippa förborra när du väljer en självborrande skruv. Få plåtarna på plats med plåtskruvar från ByggmaxKöp . Avsedd för att fästa tak och väggbeklädnad mot stommar av grov stålbalk.


Finns gängpressande skruv i dimensioner upp till 8mm, men dom flesta säljare.

Sen finns det självborrande balkskruv i olika dimensioner. Genom att köpa rätt skruv från början kan du spara dyrbar tid. Grövre gänga under skallen för säker tätning mot ytterplåten. Blankförzinkad självborrande plåtskruv för montage i plåt, med lågt kullrigt . Vertigo-Stål med självborrande skär ansluts meden bitshylsa (Vertigo Röd). Används för att fästa tak- och väggbeklädnad påstommar av stålbalk.


Dessa skruvar har TCP-spets och är självborrande , vilket ger snabbare och säkrare . Beräkning av svängningar med hänsyn till upplag på stålbalkar. Montage på byggarbetsplats är enkelt då självborrande skruvar monteras . Brett sortiment av kvalitetsinfästning för bygg och industri hos Arvid Nilsson. Kräver ingen förborrning vilket medför snabb och. Avståndet mellan isolerskarv och infästning samt avståndet mellan profilkant och infästning.


I träregel är skruven självborrande. Torxspår och vass spets, för snabb start, ger mer skruv per batteriladdning. Tvärbalken kan rymmas inom bjälklagets ursprungliga konstruktionshöjd vid användning av.


Skruv med sexkantshuvu C2.

Det är en fördel att använda självborrande skruv. Varje bräda skall skruvas fast i bjälklaget och var bräda bör skruvas med två skruv i var regel den löper över. Finns för infästning i lättbalk, stålbalk , trä eller betong. Vill du ha kvalificerad service på plats?


Då är det självklara valet ett besök från en av våra säljare som tillsammans med . Angle Brackets monteras genom att man använder självborrande skruv. Gummibrickor Pro Washers finns för vattentätning under skruven (professional). De självborrande skruvarna monteras med.


Balkankare HE används till förankring av balkar, takstol och reglar på stålbalkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg