onsdag 10 december 2014

Farmarskruv längd

På BAUHAUS har vi farmarskruv i flera olika färger och dimensioner - Alltid hög kvalité och låga priser! Tänker nu lägga plåten direkt på taket och då uppstår fråga om längd på farmarskruvar. Jag hade tänkt att skruva med mm vid nock och . För ersättning av spik som kryper upp ur hålen på gammalt plåttak, dom vanliga farmarskruvarna är för korta, skulle behöva vara ca 80mm . Ytbehandling, Elförzinka Pulverlackerad . Milletech lagerför farmarskruv och annan byggskruv för takläggning och montering av.


Med borrspets och sexkantshuvud. Farmarskruv - för montering av plåt. Material: Sätthärdat stål och aluminiumbricka med . Rostfri skruv för plåt i lättbalk där lång klämlängd erfordras. Färg, Klarlack, Rö Svart, Vit. GRABBER farmarskruv är en självborrande plåtskruv med borrspets.


Basen i mHöjden i mCylinder. Längd i mHöjd i mTriangel. Byggvaruhandel för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner - handla skruv bekvämt online eller i våra varuhus. Borrens längd är den bestämmande faktor för skruvens genomborrning. Tack vare anpassad gängtyp . Heco erbjuder ett komplett sortiment av skruvar för bygg- och snickeriindustrin.


Några exempel är träskruv, gipsskruv, plåtskruv, borrskruv och farmarskruv. Land för sluttillverkning EU. Om land ej kan anges, ange orsak.


Med farmarskruven fäster du tunnplåt mot träreglar då du exempelvis monterar plåtskivor på väggar eller tak. Artikeln finns i olika varianter i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg