onsdag 17 december 2014

Sala silvergruva öppettider och priser

Förboka gärna ditt besök hos oss. E-posta genom att använda mailformuläret. Ingen entré till gruvområdet och vårt gruvmuseum. I priset ingår övernattning, . Tips om evenemang i Sala kommun.


Sala silvergruva är en silverfyndighet sydväst i Sala, Västmanlands.

Från och med idag, fredag den juli, införs bevattningsförbud för alla som har kommunalt vatten i Sala kommun. Vill du veta mer vad som erbjuds i Sala med omnej Följ länken till Destination Sala. Från vandrarhemmet är det nära till silvergruvan , fint strövområde och badplats.


Familjevänlig campinganläggnig vackert belägen vid sjön Silvköparen. Uthyrning av kanot och roddbåt. Lekplats för barnen, minigolfbana.


Vår populära stugby, som ligger ett stenkast från klubbhus, restaurang, shop och 1:a tee, består av stugor . Sala med sin historiska silvergruva finns knappt en mil från oss och till Stockholm åker du till inom en och en halvtimme. Restaurangen har följande öppettider : Under sommaren: kl.

Sveriges största söktjänst för öppettider. På tal om pris så är det olika pris på polska och på andra språk. Avgift för frukostbuffé: SEK för vuxna och SEK 47. Vår skola är belägen i lugna, natursköna Sala , Västmanland. Silverstadens trafikskola –. Vi har kurser i B-körkort, BE, B9 AM-moped.


För information om utbud på respektive anläggning, öppettider mm besök. Nöjeschecken gäller för: rabatt på ordinarie pris 445:- ”Äventyr på hög nivå”. Visa pris peggy lejonhjärta lyrics. Du behöver vara inloggad med ett användarkonto hos oss och ha en kopplad aktiv prenumeration för att ta del av . Föregående sala silvergruva öppettider och priser indigo blue manga español arntz . Drottning Christinas väg 13.


Karta och vägbeskrivning Öppet idag. Anläggningarnas öppettider varierar. Välkommen till en spännande dag och få ett minne för livet. Vi erbjuder guidade visningar i gruvan året runt. Visitors Center med biljettförsäljning, information, . För visning av muséet ring .

Klicka på julmarknadens namn för att få reda på mer om marknaden, tex pris , öppettider , adress med mera. För närvarande finns det 8julmarknader i . Pris : Vuxen kr och den kortare turen på lör och sön kr,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg