torsdag 25 december 2014

Tegera handskar

Särskild vikt vid ergonomi, komfort och passform har resulterat i skyddshandskar med högsta . En bra skyddshandske måste skydda mot olika risker och faror men samtidigt vara användarvänlig, flexibel, bekväm och ha en bra passform. Den här webbplatsen använder cookies. Genom att stanna kvar på sidan accepterar du vår användning av cookies. Tegera erbjuder produkter som handskar för allt detta och mycket mer, med kvalitetsarbetshandskar kommer du att kunna utföra arbete på ditt byggprojekt med .

Svetshandskar, handskar för heta arbeten, vinterhandskar och handskar för våta miljöer finns . Syntetdoppadehandskar TEGERA 850. Köp billiga Tegera handskar ! Handskar för fritidsprojekt och arbete. I sortimentet har vi handskar för alla typer av arbeten, allt ifrån monteringshandskar, engångshandskar och.


Välj mellan varumärken som Tegera och Gesto. Företaget är marknadsledande i Sverige.

En helfodrad värmehandske i slitstark nötspalt med värmetålig kevlartråd. Bra passform med resårsöm över handleden. Slitstark och smidig handske med bra grepp. HANDSKE FODRAD TEGERA SVART. Kardborrknäppning och resår över handleden.


En smidig handske i getnarv och ovansida i stretchtyg. På BAUHAUS hittar du ett brett urval av vantar och handskar som passar alla årstider och arbeten! Hitta handsken för det grova arbetet eller den nättare . Sobert svarta arbetshandskar som passar för massor av ar- betsuppgifter i hemmet och i trädgården där det behövs fing- ertoppskänsla. Ahlsells sortiment för personligt skydd omfattar hörselskyd fallskyd skor, kläder, handskar , ögonskyd avspärrning.


Montagehandske Tegera Classic 114. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Engångshandske 8tegera Stl 10.


De erbjuder ett stort urval av arbetshandskar till en mängd olika branscher och . Köp online eller ring oss för personlig service! Smidig och slitstark handske för allroundarbeten som passar perfekt både i trädgården och i bygget.

Arbetshandskar Tegera - Vi har låga priser, snabba leveranser och minst års garanti. Ett par bra handskar ska uppfylla det behov man önskar, antingen om man vill ha en jakthandske som är riktigt. Mycket varm vinterhandske i PVC.


Granulatförstärkt för att ge bra grepp och hög slitstyrka. Passar bra till alla slags utearbeten. Tegera tillverkar arbetshandskar av hög kvalitet för ett flertal olika användningsområden.


Här finns mjuka nylonhandskar från Tegera som passar bra för miljöer . En mycket smidig handske i tunn mjuk getnarv och nylon på ovanhanden. Nylonhandske doppad i Skummad Nitril CE Cat 2. En handske med känsla, helt i vit getnarv. Mjuk, följsam och smidig med bra passform, ändå slitstark. Förstärkt tumme och pekfinger.


Ejendals Tegera handskar från Ejendals AB. Skyddshandskar i olika typer och material för byggnads- och industriarbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg