tisdag 23 december 2014

Ädelstenars betydelse

Här får du veta lite mer om vad ädelstenar kan ha som betydelse. Scrolla ner så hittar du ett register från A-Ö på olika stensorter, dess . Magiska stenar - Nycklar till närvaro. Stenar och kristaller med energi, betydelse och med mening.


Läs mer om stjärntecken och deras.

Tar fram undanträngda känslor på ett mjukt sätt som inte skrämmer. Tröstar och hjälp mot depression. Låt stenars betydelse leda dig rätt vid val av sten på dina yogasmycken. På detta vis kan du utnyttja din inre kraft och stärka de egenskaper du önskar.


Vill du veta vad de olika stenarna betyder så att du kan välja rätt sten för dig själv. Jag säljer inte stenar här utan visar upp en del stenar att titta på den här sidan. Användes ofta i kärleksmagi för att dra till sig kärlek. Bär man en Agat så undviker man avundsjuka .

Namnet kommer från latin och betyder havsvatten. Färgen är havsvattenblå men mörkare blå är mest efterfrågad. Hör liksom smaragd till gruppen beryll. Den traditionen har som trogna läsare av . Olika stenar har nämligen olika densitet, t. Vilka stenar och kristaller passar just dig ? Bergkristall kommer från grekiskans krystallos som betyder klar is. Det är en mycket kraftfull och användbar sten i olika sammanhang.


I regel är ädelstenars färg oerhört viktigt vid en värdering av stenen förutom dess. Om ädelstenens färg upplevs som mörk eller ljus kan också ha betydelse för . Naturens vackra stenars betydelse i healing, Chakra och annat. I Sverige finns bergkristall främst i de norra delarna. Detta för att man trodde att bergskristall var fruset . Det fanns ädelstenar på översteprästens bröstsköld i det . Kristallsten och ädelstenar: Aventurin - lyckostenen.


Tigeröga är en varm sten som stimulerar energiflödet i kroppen. Vackra smyckestenar med betydelse.

Diamant – betyder Oövervinnelig. Den värdefullaste bland ädelstenarna. Designverkstad: Ädelstenars betydelse A - Å. Vackert armband med Vintage silver . Find this Pin and more on Naturens . Agat är inte en sten för lyx och glamour. Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg