måndag 22 december 2014

Köttlådor

Den nära kontakten med konsumenterna upplevs av lantbrukare som den stora fördelen med att sälja köttlådor. Här presenteras några punkter . För dig som glöder som mest med en grilltång i handen och med en utmaning framför dig. Här finns spännande detaljer som oxbringa, . Nötlådornas innehåll med ungefärliga vikter.

Ryggbiff med eller utan kappa kg. Vi säljer köttlådor med närproducerat nöt- och lammkött från våra egna djur. Vi erbjuder närproducerat ekologiskt kött av lamm eller nöt i form av köttlådor och . I Visthusboden i Stora Skedvi kan du köpa köttlådor med kött av högsta kvalitet. Ekologiskt, hängmörat nötkött samt KRAV-märkt fläskkött från byns bönder. Våra köttlådor till dörren är för dig som uppskattar högsta kvalitet.


De är för dig som insett att nyckeln till en hållbar miljö och ditt egna . Sedan ett år tillbaka finns det möjlighet att beställa nöt, kalv - och lammlådor från gårdens egna djur.

Djuren lämnar vi själva på ett litet KRAV- godkänt slakteri. Köttådorna innehåller ca nötfärs ugns- och ädeldetaljer och kokdetaljer. Entrécote, ryggbiff, innanlår och oxfilé. Säby Gård - Det naturliga valet!


Vi producerar och säljer högkvalitativt lamm och nötkött. Du kan beställa våra ekologiska köttlådor direkt på vår hemsida. Vi har alltid färska detaljer av nöt, lamm och gris.


Vill du ha någon särskild styckningsdetalj så hjälper vi dig gärna med det. För att beställa någon av våra . Vi slaktar året runt och våra djur har diat länge . Nu finns höstens datum för beställning av våra populära köttlådor. Att beställa kött på Södersjögården är lite annorlunda än att att handla i en e-butik.


När du som kund har gjort en Intresseanmälan om . Slakten sker hos Adam Slottner i södra Kristinehamn. Köttet är certifierat enligt KRAVs regler. Nedan finner ni butikens utbu tillagningstips, våra populära köttlådor samt priser . Byggbara köttlådor med hel-skånskt nötkött och kyckling från egen uppfödning.

Gårdsförsäljning och hemleverans . Här ser du vilka olika köttlådor vi erbjuder. Kom ihåg att lådorna är beställningsvara, men nötlådorna finns oftast med bara någon dags förvarning och med lite . Hängmörat i fjorton dagar Flera gånger per år levererar vi djur till Jämtlandsgårdens slakteri i. Grön Ko erbjuder fem olika köttlådor med KRAV-ekologiskt nötkött från långsamtväxande gräsätare. Endast ungko, kviga eller stut. Jag kör dem till ett närliggande .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg