torsdag 20 april 2017

Värmeskåp mat hyra

Beskrivning: Elektriskt uppvärmt värmeskåp på hjul för varmhållning av mat. Perfekt för cateringarrangemang eller som komplement i kök. Har tänkt att själv med vänner laga maten på förhand och måste få den. Hyr en sådan utrustning och mycket mer hos oss!


Behöver hyra värmeskåp för att kunna hålla maten varm vid en fest för gäster.

Hyr dina maskiner hos Hyres-Maskiner i Ö-vik! Givetvis levererar vi mat , porslin, linne, med eller utan personal. Be oss gärna om en offert om du önskar hyra in porslin, personal och så vidare,. Den eventuellt varma maten levereras i värmeskåp , som kopplas till ett vanligt vägguttag. Eluppvärmd värmebox med plats för bleck!


Vid varmhållning av mat är en tumregel att den tid maten hålls varm inte bör. Varm mat levereras givetvis i värmeskåp. Pris för utkörning i Borlänge är 200kr, andra kommuner enligt överenskommelse.

Våra kockar tillagar maten i vårt kök i Nykvarn. Matens levereras snyggt upplagt på porslinsfat, färdiga att ställa fram på bordet, varm mat levereras i värmeskåp. Vi har olika kastruller frå.


Värmeskåp 220v rymmer ga. Hyr du lokal kan sannolikt porslin och glas ingå i priset. Naturligtvis behövs också uppläggningsfat och skålar till maten , men det var svårt att hitta jämförbara storlekar hos de olika.


Om vi enbart levererar maten bör du tänka på att ordna möjlighet att håll maten varm från leverans till servering. För de som önskar ordnar vi hela arrangemanget, såväl mat som lokal,. Du vet väl att du kan hyra porslinet av oss! Glöm inte att vi även kan även fixa maten ! Porslinshyra – om du ej beställer mat. Ni kan även hyra enskilda detaljer typ porslin, glas, bor stolar m. Vid hyra av personal tillkommer moms på hela beloppet.


Ekologiskt och kravmärkt kaffe. Under året har vi i samband med sexmästeriet lagt mat till flera sittninga både till event. Vi erbjuder uthyrning av tallrikar, glas och bestick upp till 3personer.

Sortiment och priser Grundpaket med varmrättstallrik, varmrättsbestick och ett Vi. Panna Jag har även värmeskåp vattenbad och all möjlig utrustning till . Som gästfixare kan man fokusera på allt annat än maten och förvänta. Det kan vara en fördel att hyra värmeskåp om man själv tänker servera . Uthyrning av möbler och porslin för fest och evenemang. Vi tar hand om disken efteråt, bygger gedigna tält som står emot vind och väder, från 4xupp till stora .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg