måndag 10 april 2017

Källsorteringskärl jula

Källsorteringsinredning för METOD kök. Tänk lite utanför lådan när du tänker källsortering och förvaring. Svart sprayfärg (matt), från Jula Sisalrep, från Jula.


Hittade detta, det skulle ju duga men vill nog ha mer att man kan dra ut kärlen. Köpte det idag på Jula för endast 1kronor. Min svägerska i Borlänge har ett sådant som vi satte en gurkplanta i. Sopkärlen monteras enkelt i en ställning och passar till kök från alla tillverkare.


Camilla Tehrani Dynbox för 399kr är ju inte lägsta pris. Jula har för 299kr och 2vid annons. Under torsdagskvällen utsågs vinnarna i Venture Cup,. Jag har fyndat dessa i barnstorlek för 1kr på Jula och är supernöjd. Vi har källsorteringskärl under vasken men där blir det snabbt fullt men . Första gången jag såg källsorteringskärl på en campingplats var i Tällberg.


IKEAs stora källsorteringskärl och just nu var det rea på dem. Jula , ) en liter närmare bestämt. Vagnen finns i flera modeller och passar våra källsorteringskärl på och L. Blev dock lite nyfiken på JULAs sodabläster för att göra rent mindre bitar typ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg