tisdag 25 april 2017

Hårdvaxolja golv osmo

Applicering: applicering ( golv ), 1-appliceringar (möbler, paneler och liknande ). För golv , paneler och möbler av trä. Idealisk för golv av massivt trä, . Utseende hårdvax jämfört med olja? Naturligt ofärga djup, klar eller spännande infärgning?

Osmo hårdvaxolja pigmenterad natur - fläckigt. Osmo har allt för att få vackra, slitstarka hårdvaxoljade golv och . Osmo har ett brett produktsortiment för skötsel och renovering . Produkter för behandling av trägolv. Perfekt till massiva bänkskivor och bordsskivor.


När man behandlar golv och väljer en pigmenterad hårdvaxolja ska. Nu återstår applicering av hårdvaxolja för att ge stegen skydd.

Baserad på naturliga oljor och vaxer, ger en slitstarkt vacker yta där träets naturliga. Nytt golv utan golvläggning. Det pratats mycket om återvinning i dag, förnya det gamla istället för att riva ut och lägga in nytt. Torkar på 2-timmar, ger färdigt golv över dagen.


För inomhusbehandling på trä, kork. Ytan är sidenmatt med glans. Den är vatten och smutsavvisande samt . Originalet inom hårdvaxolja , ofärgad eller färga Dekorvax och Oljebets i många kulörer används för träytor från golv till tak inomhus.


Efter detta rollades ett lager ofärgad hårdvaxolja. Osmo tillverkar produkter av hög kvalitet för ytbehandling av trä för både inom- och utomhusbruk. Mest känd är man för sin hårdvaxolja som ger slitstarka. Golv : Osmo Penselborste eller Osmo Mikrofiberroller 2mm.


Följ denna instruktion och ditt hårdvaxoljade golv förblir hållbart, vackert och lätt. Träets naturliga karaktär bevaras. Hårdvaxoljan ger en vacker yta som blir .

Lämpar sig särskilt för golv med yta av trä eller kork, liksom för bänkskivor och utsatta ytor på möbler. Klar, djup, naturligt ofärgad eller spännande infärgning? Olje- och vaxbaserade produkter, opigmenterade och pigmenterade. Enkla att använda för såväl proffs som gör-det-självaren. Vi har valt att fokusera mest på deras varumärke Osmo.


Som alternativ till olja och lack kan man välja att hårdvaxolja sin yta. Allt från golv till barnleksaker i trä . Vi rekommenderar osmo hårdvaxolja till dig som söker en tålig ytbehandling inomhus. Både vad gäller slitage och fläcktålighet. Använd den till golv och möbler, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg