fredag 7 april 2017

Sala silvergruva guidad tur

Här hittar du alla våra olika visningsaktiviteter – både ovan och under jord. Du kan även läsa en beskrivning av varje visning, se avgångstider, språk och platser. Vetenskapsmän, äventyrare, poeter, politiker, kungligheter… Listan över historiska besökare i gruvan kan göras lång. Den ansågs tidigt vara en av.


Mycket att se i området och ett gruvmuseum är gratis. Det går att ta sig fram en del av turen med rollator eller rullstol om man har hjälp.

Sala Silvergruva är en besöksgruva med en av världens bäst bevarade. Guidad markvisning finns också. I paketet ingår en guidad tur av den fantastiska miljön 1m . Vi valde en guidad tur på timme, ner till 155m och vi fick privat visning då vi . Höghöjdsbana och linbana, guidad tur om gruvan ovan jor gruväventyr för . På guidad tur i Sala silvergruva i historisk tid. Charles Ogier, fransk advokat.


Legationssekreterarerare vid . Det händer mycket för barnen i och kring Sala silvergruva under våren.

Igår började jag och Malin dagen med ett cirkel pass ♀ fy,träningsverk idag! Att följa med på en guidad tur i gruvan är att få en inblick i de. Vi tar en guidad tur för att lära oss mer.


Familjedag Sala silvergruva den juni. I detta paket får ni en guidad tur 1m under . Under en guidad tur såg några besökare ett svagt ljus skimra nere i en gång där varken ljus. Photo: “Svårt att fotografera inne i gruvan.


Bild nummer är från det som kallas Stens botten. Ta en guidad tur i djupet av Världsarvet Falu Koppargruva, känn doften. Planen var att vi skulle ta bussen ut till Sala silvergruva , men unga och. Ca min bilfärd från Sätra Brunn via Sala ligger Sala GK´s golfbana, Fallet, med tillgång till härliga. Det blir kaffe när vi kommer fram, sedan en guidad tur ovan mark, ett besök på museum och . Köp online Fri guidad tur för ett barn.


Den sista gruvan, Bronäsgruvan, stängdes . Har ni tur kanske ni även får tillfälle att se några av de tusentals fladdermöss. Jag vill åka till Sala silvergruva bara för att få en guidad tur av henne :) Otroligt duktig på att berätta och. Gruvfolkskören, Sala silvergruvas egen, skönsjungande kör, genomför Hej hå! Arbetets sånger, ramsor och rop i Victoriasalen på 1meters djup.


Följ med på en heldagstur som tar oss till Sala silvergruva.

Asfaltstur, eventuellt med några inslag av grus, gratis guidad tur i gruvan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg