torsdag 27 april 2017

Hink med lock 5 liter

Plasthink med handtag som rymmer liter. Hink plast transparent blå, l. Praktisk och tålig hink för t. Hinken är transparent och halvlitersgraderad på insidan. Vitt, tätslutande lock medföljer.

Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet av högsta klass. Typisk bärhink m passande lock ( det rekommenderas till då den är verkligt tät ) Handtaget är ergonomiskt . Livsmedelsgodkänd plasthink med bärhandtag. Vita neutrala hinkar med förslutningsbart lock.


Förpackningsstorlek: Längd: 2mm. Smidig transparent hink med grepe och med en graderad halvliterskala inuti. Tillverkad i Polypropenplast, livsmedelsgodkänd och fri från BPA.

Köp Lock till hink liter från Hansbo till ett förmånligt pris. Klarna faktura och kortbetalning . Endast hos Horsemeup - Sveriges största ridsportbutik online! Kan staplas i varandra när de är tomma.


Stapla inte hinkarna medan de fortfarande är varma. Därtil kan vi erbjuda en modern solburk med ergonomiskt lock , som gör det. Vår liter hink är snarlik de mindre hinkarna.


Säkert, plast samling hinkar med lock för att samla in pengar snabbt och säkert på välgörenhet och insamlingsevenemang. Varje hink kommer med en stark vit . Polisen har hittat ett anteckningsblock hemma hos Bojovic där det bland annat står antecknat: ”Svavelsyra liter , hink med lock , keps, korta strumpbyxor”. Vit hink liters med lock och handtag.


Denna hink har inte en skala. UN hink av PP, L, vit med lock och plasthandtag - 1. Vitt lock till hink liter. Rektangulär hink med tätslutande lock för organiskt avfall som till exempel matrester eller kaffesump.

Locket är låst när handtaget är uppfällt . Komplettera dina 5-litershinkar med lock. Kvalitetsfisk, från hav till tallrik. Lock av PELD till - liters hink.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg