onsdag 5 april 2017

Listskruv vit

Passar golvtjocklek mm mot spån, plywood eller träregel. Passar även vid montage av listverk och foder till dörrar, fönster, tak . LISTSKRUV 8XVIT 100ST Additional image 1. Plåtens godstjocklek kan max . Beställ allt inom Självborrande skruv m. Avsedd för montage av lister och socklar mot trä. För montering av golvsocklar och andra listverk. Borrar och gängar snabbt i trä- eller stålregel max mm. Listskruv Vit 0X42mm 200St Nils Ahlgren.


Det lilla skruvhuvudet har fräsribbor på . En listskruv för fastskruvning av lister med ett bakgrundsmaterial av trä eller ett 6mm tjockt stålunderlag. Byggvaruhandel för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner - handla skruv bekvämt online eller i våra varuhus. Listeskrue med hvidt hoved. Sockel- och listskruv med litet huvud är lämplig för montering i lister och socklar. Bli först med att recensera denna produkt.


Självförsänkande skruvhuvud ger ett estetiskt snyggt. List- och sockelskruv för stålregel max mm. Vass spets med dubbelledande gängor som griper omedelbart, mycket snabbt i stålregeln, samtidigt som huvudet.


Golv- och listskruv förzinkad med vitlackerat huvud. Unika egenskaper som förbättrar idragningen. Guldkromad skruv för lister. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Blev plugg samt dessa skruvar men struntade i täcklocken faktiskt, mäter ifall någon undrade. För fastsättning av lister inomhus. Används inomhus för att fästa socklar eller vid.


Spån- och listskruv (artiklar). Logga in för att se ditt pris. Den vanligast förekommande golvlisten är en vit och slät i storlek 12x57. Skruvpaketet har vit etikett!


ESSVE SOCKELSKRUV FZG 9X42MM. För att förstå enkelheten med Renoveringssockeln har vi tillsammans med Grabber skapat en instruktion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg