fredag 21 april 2017

Klicktak lindab

Lindab SRP ska monteras på ett tätt undertak och kan monteras direkt på ett plant underlag eller läktat tak. Infästningsanvisningar gäller för bygg-. En lösning som håller i vått och torrt.


Ta det säkra före det osäkra. Oavsett vilken byggnad du lägger bandtäckningsprofilen på, får du ett vackert, hållbart och lättskött tak som .

Vi erbjuder takplåt, taktegel, takavvattning, plåtprodukter, tillbehör m. Läs mer om våra nya produkter här på hemsidan. Gör det enkelt för dig med byggkomponenter från Lindab. På K-rauta hittar du pålitliga lösningar från Lindab för bland annat takavvattning och ventilation. Nu kan du välja den senaste trenden inom tak.


Plannja Trend är ett lättmonterat tak som ger ditt hus ett extra lyft. Alla som drömmer om ett förstklassigt plåttak . SRP Click er en lettmontert.

En must-see guide inden du monterer Lindab Kliktag. Lindabs klicktak Båstad har en takprofil som inspirerats av det traditionella bandtäckta taket och för tankarna till plåtslagarhantverket. Besökte Lindab igår för att hämta färgprover och personen jag pratade med där som var gammal plåtslagare tyckte inte att taket var något att ha . Willab Garden är återförsäljare för Lindab AB:s plåttak som är en välkänd svensk. När det gäller plåttak finns allt från falsat plåttak, till mer moderna variationer av “ klick-tak ” som både Lindab och Plannja har. Sedan finns förstås plåttak som . Här hittar du VELUX monteringsanvisningar!


Stort sortiment av takprodukter från Lindab. Beställ online på Bygghemma. Vi är Sveriges största bygghandel på nätet! Armats nya klicktak AM Galant 5är ett plåttak i traditionell stil som passar lika bra vare sig du bygger nytt eller renoverar. Vilken typ och fabrikat är underlagspappen av?


Patenterad REF teknologi ger solcellerna mättade och lätt melerade färger med . Integrerat falsfäste för prefabricerade bandtäckningar så kallade klicktak. Fästena är godkända att montera på alla olika fabrikat av klicktak och fungerar på . Lindab utökar sitt sortiment och presenterar grafitgrå och antracitmatt,två nya.

KAMI Classic är ett av Kalixföretagets profilprodukter, ett klicktak med snygg . Klicktak med falsprofil, med eller utan design i skivan. Maila eller ring in måtten på ditt tak för en. Helinklädda skorstenar påväg till kund.


Lindab har tillsammans med stålverken tagit fram ett nytt material som är reptåligt och tål ett tufft . KlickTak är ett plåttak för egen montering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg