torsdag 11 augusti 2016

Inredning sovrum 2017

Feb Årets inredningstrender lämpar sig utmärkt att uppdatera sovrummet. Gråa (och mörka) hösten är här nu. Men när det kommer till grå inredning.


Aug Här är enkla och snabba sätt att förändra ditt sovrum. Om du föredrar en avskalad inredning i sovrummet kan en snygg taklampa vara . Oväntade tipsen som får ditt sovrum svalt i värmen – och som funkar!

Nya idéer för ditt hem varje vecka! Skandinavisk Sovrum by Scandinavian Homes. Har du börjat tröttna på marmor och mässing men vet inte riktigt vad du ska sikta in dig på nu?


Vi har spanat upp inredningstrender som vi tror . Höj trendfaktorn och öka myskänslan i sovrummet med stylistens enkla knep. I samarbete med Hemtex får vi följa med hem till Metro Modes bloggare Petra . Jun Inredningsvis ger er här några sköna somriga sovrum inspirations tips för att inreda sovrummet ljust, fräscht och färgglatt och det funkar även i . Dec Drömmer du om ett mer personligt och samtidigt trendigt sovrum ?

Nov Här visar vi fem vackra sovrum som gör natten lugn och vilsam. Läs också: Ljusa upp ett vintermörkt hem – inredningsknep. Ett romantiskt och mysigt sovrum ökar trivseln, ditt välmående och kan fungera som en drömmig oas för dig själv eller för dig och din älskling.


Här hittar du inspiration för att göra livet hemma lite mer som du vill ha det, och du kan enkelt handla möbler och inredning – allt för ditt kök, sovrum , badrum eller . Att bygga bostäder som känns moderna vid tiden för inflytt kräver att man ligger i framkant. Samlingssida med alla Coloramas artiklar om Sovrum. Coloramas inredningsexpert kan hjälpa dig att välja rätt färg till hemmet. Mar Sovrummet är din personliga sfär och där ska du spendera (helst) minst timmar per dag. Ditt sovrum ska vara behagligt att vara i, men . Idag bjuder jag på en kik i vårt sovrum i vinterstil, ja lite mer ombonat och . Nytt år, ny inredning – här är trenderna du inte ska ta med dig in i januari.


Foto av simplerphoto - Fler foton av vardagsrum. Det som är mest blått här hemma hos oss är vårt sovrum och de mörkblå väggarna . Direktlänk Inredning - sovrum Kommentarer (7). Ett superenkelt stylingknep och inredningstips till sovrummet är att använda en . Jul Snart är det äntligen dags för mig att byta sovrum hemma.


Ut med det gamla och in med det nya. Jag kommer att ta över Alices rum och hon ska .

Färdigt resultat: Sovrum och arbetsrum. Jag tog bilder på sovrummet och arbetsrummet som vi målade för ett par . Om det finns tidstypisk fast inredning , som kakelugnar, lister, bröstningar eller snickerier, från tiden då huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg