onsdag 10 augusti 2016

Unc bult

Handla bult hos Swedol - Utrustning för yrkesproffs och kända varumärken med noga utvalda produkter. Bult säljes i förpackning om 10st. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. UNC -gängan (UNified Coarse) är den grovgängade serien av tumgängor. Traktordelar och tillbehör till hjullastare, baklastare och traktorer.


Företag Visa pris utan moms.

Alla bud är bindande och slagavgift debiteras på samtliga köp. Olssons i Ellös har lagerförda reservdelar till ett 50-tal traktormärken och maskiner. SÄLJS ENDAST I BUTIK KÖP I . Det är alltså en Amerikansk grov gängad bult som har en ytter diameter på 17mm, som då . Vid dimension över tänk på om det ska vara UNC eller UNgänga.


Beställ idag, leverans imorgon! Sorterat och uppmärkt snyggt och prydligt. Säljes på uppdrag av större serviceföretag. Stort parti rostfri bult UNC.

Köpare ansvarar för nedpackning. Se bifogade bilder för mer information. Det verkar inte vara så lätt. Jag har letat på ebay i både England och USA utan . SIDOSTÖD SPORTSTER HUGGER, FÖR SÄNKNINGS SATS.


Låsmuttrar är avsedda för montering där viss låsning av förbandet önskas. Sexkantlåsmutter U6LM UNC A4. Låsningen uppkommer genom den friktion som . Lämplid till Nichols snabbfästen. Kanse Anton vet varför man blandade så mycket bult eller är tex endel cylindrar . Hos Clas Ohlson hittar du sexkantsskruv, invändig sexkantsskruv, . Hem Ram och chassidelar Bult , mutter och brickor Bult UNC. Harleydelar, tillbehör och delar för din Harley-Davidson, H- Chopper, Custom, Frisco or Bobber.


Previous School: Hometown: Pemebroke, NH. Nathaniel is a senior from Pemebroke, New Hampshire and is . Vi har ett välsorterat lager av skruv, bult och. UNC - bult , både insex och sexkant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg