tisdag 9 augusti 2016

Gravsmyckning med stenar

Vi har ett stort urval av stenar med text. Vi får ofta frågan om man kan beställa egna texter på stenen. Tyvärr så kan man inte få egna texter.


Gravsmyckning kan vara så mycket och så personligt. Jag tipsar: Om man vill ha en stilren lättskött gravplats, jag tycker man för en ”ojämn” kamp med dessa .

Passa på att fynda redan idag! Jag gillar inte egentligen de traditionella gravarna, med tagetes osv, utan skulle jättegärna vilja ha stenar , pinnar eller något annat som inte . Söker du ett företag som erbjuder ett brett sortiment av gravsmyckning ? Både på att framställa nya gravstenar samt att renovera befintliga stenar. Sten med text - För alltid i vårt minne, ca 12xcm. Text: För alltid i vårt minne.


Nallebjörnar, änglar, duvor, små stenar med personliga hälsningar – någonting har hänt när det gäller vårt sätt att smycka våra anhörigas gravar. Man kan anta att dessa stenar inte är huggna av drivna yrkesmän utan.

Helt förnyelsebar gravsmyckning till skillnad från nyhuggna stenar. Vi säljer ljus, lyktor och annan gravsmyckning och tillbehör. Ljus och lyktor har vi alltid hemma.


Dekorationer tar vi hem på beställning. Man vill kanske lägga leksaker, hjärtan, stenar eller snäckor. Men vi måste också tala om att vid vissa tidpunkter kommer vi . En fin gravdekoration med vacker text att placera vid graven. Köpte en färdig från Maxi som passar våran lilla ängel Izabella och hon fick även sin grav sten för ett par veckor sen. Jag har också fyllt på med både gammalt och nytt på webben och i butiken.


Du hittar våra stenar med text i vår webshop. Stenar med text gravsmyckning. I helgen planerar många att göra ett besök vid sina anhörigas gravar runt om i landet. Kyrkovaktmästare Björn Broo fick idag hjälp av reporter . Barngrupper, konfirmander och en del vuxengrupper i hela församlingen kommer att måla och dekorera stenar inför gravsmyckningen till allhelgonahelgen.


Vi utför alla sorters sten - och stenhuggeriarbeten samt gravvårdsarbeten och gravstenar. Flisning av träd och grenar. En annan omtyckt gravsmyckning har han gjort i en kruka.

OSBY En man polisanmäldes för att ha lagt ut stora stenar framför vägen. Samtliga som har en gravplats skall hålla efter gravplatsen, lyfta sin sten om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg