tisdag 16 augusti 2016

Självgängande skruv taptite

Gängpressande skruv - Taptite. Hålrekommendation och hållfasthet för Taptite. Taptitegänga kan pressa gängor i plåt och profil av: -Stål, med hårdhet upp till . CE-märkta fästelement och infästningar.


Håll ihop projekt, kvalitet och budget med infästningar och fästelement från Nordic Fastening Group AB.

Rekommenderade håldiametrar för gängpressande skruv Taptite. Riktvärdena är teoretiska, för exakta mått utför provmontage. Taptite är ett varumärke och fästelementleverantörer . Handverktyg, elmaskiner, luftmaskiner, bult och skruv , svarvning och fräsning.


Borrande självgängande sexkantskruv. En gängpressande skruv är en skruv med egenskapen att penetrera vid rotation genom att skapa sin egen gänga i underlaget, vilket är typisk för t. Den gängpressande skruven är den äldsta varianten av skruv för montering av plåt.

Den kräver förborrning eller förstansning av materialet. Det vanligaste fästelementet är en självgängande skruv som ej kräver någon. Generellt kan sägas att skruvar med trekantigt tvärsnitt typ ” taptite ”, bör undvikas. Skruven ger en låsande effekt utan låsbricka.


Självgängande gängpressande skruv. Skruvar , muttrar och bultar med specialhuvud som antingen är. Hem, GÄNGPRESSANDE SKRUV M6SF-TT, Bla 12A. Gängformande skruv för industriella applikationer.


Små detaljer bestämmer effektiviteten och säkerheten hos infästningar. Trilobulära gängpressande Taptite II skruvar pressar starka solida gängor i. Ensat är en självgängande gänginsats med separat inner- och yttergänga, samt . Spånskruv, gipsskruv, trallskruv, träskruv, ankarskruv, golvskruv och många, många fler. Som ni ser så har BAUHAUS ett väldigt brett sortiment i olika pri. Söker leverantörer som kan ha dessa skruvar.


Taptite verkar inte finnas i mindre än M så det blir nog problem. Skriv ut Tipsa om denna produkt.

Plåtskruv gängpressande MFTF -TT Taptite FZB. Varufaktablad Håldiametrar Taptite - skruv. Jag sökte en del och såg att det fanns självgängande skruvar ( taptite ) vilket lät som en bra lösning.


Om jag förstod det rätt så kan man borra . Taptite skruv med kullrigt huvu Hex bricka huvud eller andra, triangeln, fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg