tisdag 23 augusti 2016

Diamantkapskiva

Skiva för betong och andra hårda material. Diamantkapskiva till vinkelslipen för bearbetning av betong och byggmaterial. Jag skall ha en diamantkapskiva i dimensionen 2mm och det skiljer rätt många hundralappar när man tittar på alternativen. Tunn kapskiva med en genomgående turbobana som ser till att t. Fungerar utmärkt vid både torr- .

Vi har prisvärda verktyg och maskiner samt allt möjligt som får plats i en verktygslåda. Användningsmiljö, Utomhus, Inomhus. Materialspecifikation, Diamant. Lasersvetsad segmenterad diamantkapskiva utvecklad för att kapa i alla byggnadsmaterial. Den passar väl för bearbetning av material som keramikplattor, granit , . Mirkas Diamantklinga TWF kapar snabbt och ger snygga fogar.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela.

Aldrig använda Se bilder Kan skickas inom Sverige kr. För hårda klinker och keramik. Till sökning efter återförsäljare.


Effektiva och bra kapskivor allt från den . Kapskiva speciellt för arbeten i asfalt, färskbetong, abrasiv betong och sandsten. Samtliga skivor har bearbetats noggrant. Segmenthöjd mm med höjd . Ytterdiameter 3mm och centrumhål 2mm. För våtskärning, 1x 2mm.


DIAMANTKAPSKIVA LASER 230MM, 72kr. Logga in för att se ditt pris. Elektropläterad kapskiva med diamantbeläggning på bladet. Ger ett fint snitt och mycket god skärförmåga i abrasiva skivmaterial (Minerit, Cembrit, Steni etc.) . Maskinsåg ᐈ Avslutad jul 17:11. Leverantör av elverktyg, spikverktyg, handverktyg, infästning till bygg- och industrifackhandel.


Hitachi Power Tools Sweden AB.

För kapning av betong, sten, tegel. TURBO diamantkapskiva Universal lämplig för betong, natursten, armerad betong, trädgårdsplattorDiameter 1mmHåldiameter 2mm. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg