onsdag 31 augusti 2016

Vedum mezzo kommod

Mezzo står för både personlig design och funktionell användbarhet. Sobert, tidlöst, gediget med smart förvaring. Spegelskåpet Premium är som ett smycke!


En lucka, en fast och tre lösa hyllor. Tvättstället utmärks av en markerad kant. VEDUM FREE TVÄTTSTÄLLSPAKET 6LÅDOR RAM VIT. Personlig form med fokus på det väsentliga. Här har vi gjort ett trendigt badrum på vårt sätt, . En kommod i minimalistisk stil som tänjer på gränserna.


Två prylfack till kommod 6och fyra prylfack till kommod 9ingår. Namnet Free syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria intryck som designen ger. Vi har alltid extra bra priser och erbjudanden på utvalda delar av sortimentet. Här hittar du aktuella kampanjer och erbjudanden från oss och våra leverantörer!


Handfat, kommod , skåp, blandare och badkar från Svedbergs. Björbo Mejda kommod 6 djup 35. PRESSEMELDING NY SERIE FRA VEDUM Mezzo. INR:s kommod Air med dubbla tvättställ finns i bredderna 120–1cm.


Vedum Art kommodpaket benstativ. SVARTA DETALJER Skapa en dramatisk look med svarta detaljer, tydliga linjer och skarpa kanter. Satsa på en svart kommod eller lite enklare detaljer som . Les ToilettesSalle De BainsEnvieSalle De Bain De Petit EspaceEspaces Pour . Svenska Noro gör badrumsmöbler i alla stilar, här en kommod som passar det. Finns det plats för kommod , hyllor, rullvagn och en snygg pall. Högskåp, spegelskåp och kommod.


A Free 6antracitgrå med luckor. Kommod inklusive tvättställ. Lådindelning, prylboxar samt gummimatta. Patriks nyaste projekt, bygga kommod till badrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg