måndag 29 juni 2015

Beer pong bord med lys

Udført i aluminium - lige til at tage med rundt. Nytænkende teknologi med stilrent design! Udover vores standard borde i forskellige design tilbyder vi også beer pong bord med ekstra udstyr. Bordet med de klassiske farver rød og blå, og de berømte red cups placeret lige i midten som symbol.


Har et stort udvalg af beer pong borde. Beer pong bord USA med led lys.

I traditionelle farver rø hvid og blå. Sammenlign priser og læs anmeldelser af beer pong bord Festartikler. Eller banen er faktisk mere lyst op, for det her bord er et helt lysshow i sig selv med en fuld plade af LED- lys , der følger musikken og spillet og . Med et American football beer pong bord , kan du køre den ultimative USA stil. Dette bord bringer den amerikanske stemning. Hvad bruger man et beer pong - bord med kunstig intelligens og LED- lys til?


På Roskilde Festival oplærer en flok DTU-studerende et beer . Online printervenlig House Rules(ses i billeder).

Teknikken kan overføres til meget andet end beer pong borde. Derefter er der fuget med klar akryl og så er der et kontorstolunderlag over. Det er et ret vildt bord han har fået lavet. Læs hele testen af beer pong -borde sponsoreret af Oelbong. Vi kan tilby eget profilert bord med din logo, bilde, tekst eller noe annet kreativt som du ønsker.


Lir effekt: Bordet har indbygget LED- lys i siderne. Disse reglene er utformet med tre formål i tankene:. Diget ved et af Vitros beer pong - borde, der er populære til. Vi har satt sammen et stort utvalg av øl pong bord , baller og krus. Gradvis beer pong har blitt noe av en folkesport, og vi liker på Barlife, det er derfor vi har veldig forskjellig utstyr.


Lej en bar til firmafest med professionelle bartendere og få en forrygende. Du kan blandt andet bestille et beer pong bord med , når du lejer en bar hos os. Dette er et 240cm langt bord som er spesiallaget for beer pong. Det som er så spesielt med dette beer pong bordet, er at der er flyttbart.


Bordfodbold - Bord fodbold bord. Lej et super fedt professionelt bordfodbold- bord i lækkert design, super solide stænger med fast soft-greb og tjekket led- lys , . Utleie: Store runde bord leies ut. Med LED- lys og vaskesystem høstet han mange kommentarer og tilbakemeldinger på internett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg