torsdag 11 juni 2015

Höstmode 2017 färger

Kärlekens, syndens och revolutionens färg säger ju allt! Höstens allra hetaste färg stavas rött. Oct Ofta i regnbågens alla färger med oväntade färgkrockar och härliga mönster, som hos bland annat Mulberry, där småblommiga kviltade plagg . Feb Färg , färg och lite mer färg – så kan vi summera New Yorks modevecka. Flera märken visade just denna färg under modeveckan som varit, både i detaljer som skor, .

Få färger känns lika lyxiga som kamelfärgat. Nov Frida A Zetterström visar hösten modetrender. Rött är rätt men inte lätt säger modejournalisten. Höga klackar, utsvängda byxor, polotröjor, stickat och . Mode- och färginstitutet Pantone har trendspanat och tagit fram en vacker palett med höstsäsongens nyckelfärger och klassiska basfärger att bära till.


Jul Den här säsongens största färger är rött, blått och metallic. Applicera på och kombinera med de största trenderna – maskulint och mönstrat så .

Ny årstid betyder nytt mode. Många av höstens trender kommer bland annat bestå av miniväskor, statements och starka färger. Adidas Originals X PLR finns i flera färger och är både sportiga och stilrena. Härligt höstmode - de viktigaste trenderna. På nästintill varenda visning inför den nya säsongen syntes färgen rött, som därmed.


Med hösten kommer färger och så även denna gång. I år är hösten ovanligt färgglad och det älskar vi! Frida Grahn: Den mysiga stickade klänningen är här för att . Välj gärna plagg i ljusa eller starka färger i kombination med mörkare höstfärger. Aug Till herrarna är det en del senap och en bredd av neutrala färger. Kan dock tycka att det känns lite utstickande, . Sep Heta material i höstmodet.


Knalliga färger som lutar åt neonhållet har vi sett i modebilden som accentfärger ett bra tag. Sep Alpromantik med dess stickade tröjor i jordiga färger , flärdfulla koftor med. Aug Under hösten väntas vi få se många klassiska färger , samtidigt som nya.

Oct Toppar i höstens färger , plisserade kjolar och pärlhalsband är några trender som visades. Skorna är ju bara perfektion och HUR snygg är inte den nya färgen på BMBs höstkollektion? Butikernas höstmode satte färg på Laholm.


TOPP MED SPETSEFFEKT OCH METALLTRÅD - Finns i fler färger. Jag gillar färgen väldigt mycket själv eftersom det är en varm färg. Tillsammans med marinblått, mörkgrönt.


Denna gång har Gerry satsat på enkla, enfärgade kläder i starka färger – och. Det var riktigt starka färger i kollektionen såsom rött, smaragdgrönt och kornblått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg