tisdag 30 juni 2015

Spika kabel snyggt

Ultra mini-kanalerna är perfekta när du vill fästa kablar och sladdar snyggt och prydligt. Alla storlekar har förstansade hål som underlättar monteringen. Bara att spika upp och sedan klämma i kabeln.


Plus att det går att återställa snyggt när man flyttar. Elinstallationer Vilken IP-klass?

Så här ska en snygg installation se ut! Betydligt bättre på trä då, som man kan spika i direkt. När det gäller att dra utanpåliggande kabel rakt och snyggt så är det mycket lättare med . Spikklammer för oval kabel 3-mm. Används med faluröd kabel för diskreta insta.


För snygga diskreta installationer. Tips och trix för utanpåliggande kabel.

Klammerdelen är av elförzinkad och . Se till att kabeln är helt rak INNAN du spikar fast den. Kan man lösa det på något snyggt sätt? Köpa en ny HDMI- kabel är man inte så sugen på heller då de ju är rätt dyra. Varför inte dra en kabel snyggt , spika fast den längs med listerna. Sedan kan du njuta av ett rent och snyggt vardagsrum utan dammsamlande härvor.


Det går givetvis att på rent old school-manér spika fast kablarna. Den här guiden tar upp de tre vanligaste sätten att dra kabel på i ett hus och även tillverkning av TP kabel och installation av TP uttag. Bra kabeldragning är inte bara snyggt , utan även praktiskt: du får bättre.


Räkna inte med att dra en kabel och fästa den precis som du vill ha . Men även EKLK går rätt bra att dra snyggt , den är ganska rejält styv den me EKK:n. Måste dock ha ett särskilt verktyg för att spika dom. Med kabel som innehåller fiber av standarden G657Alöser vi dessa.


Vi vill kunna spika den snyggt. EKK- light- kabel , och med knep och knåp kan denna i många fall gå att få in i.

För att kunna dra en kabel genom väggar är det en nödvändig kunskap eftersom hålet annars måste vara mycket stort för att hela kontakten ska gå igenom. Jag har provat med kabelkanaler, men det är svårt att få det snyggt. När man typiskt lägger en kabel i hemmet från ett rum till ett annat så spikar man den.


Började med TKK och tyckte att de var hur snyggt som helst, sen . Snyggt blir det aldrig med utanpåliggande kablar men helt klart mer diskret än att ha sladden i en båge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg