onsdag 10 juni 2015

Badrum bromma

Vi är specialister på badrum ! Vill du ha hjälp med planeringen och visualiseringen av ditt badrum ? Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. Att renovera ett badrum kan vara ett ganska omfattande projekt. Det är mycket att tänka på och renoveringen ska planeras och .

Vi har det som krävs för en lyckad renovering av kök, badrum , mindre projekt eller. I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, . Vi har över 20-års erfarenhet av att renovera badrum , allt från enkla till väldigt avancerade. Vi renoverar badrum i Bromma.


Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert inklusive . I vår butik Kakeldax - Stockholm ( Bromma ) kan ni titta på massvis av kakel, klinker, granitkeramik och mosaik. I utställningarna hittar ni även inredning som .

Badrum - badrum , golvvärme, vvs, värmepumpar, kakel, badrumsrenovering, rörmokare, ifö, avlopp, avloppsspolning, comfort - företag, adresser, . Din sökning i Bromma blocks gav ingen träff, därför har vi utvidgat sökområdet. Om du har tankar och drömmar om att renovera ditt badrum har du hittat rätt. Allt du behöver till ett nytt badrum. Badrum – Allt från byggmaterial till badrumsinredning. Butiken i Bromma ligger på Ulvsundavägen 170.


Kakel, klinker och mosaik för inom- och utomhusbruk. Konceptlösningar inom kök och badrum. Distribution över hela Sverige med butiker i Stockholm.


Välkommen till vår utställning i Stockholm, Bromma. Här säljer vi hela vårt sortiment av kök, ba tvättstuga och förvaring och hjälper dig med tips och råd. Vi använder teknik, som cookies, för att anpassa innehåll och annonser, erbjuda funktioner i sociala medier och analysera trafik till webbplatsen. Tillsammans med våra hantverkare gör vi verklighet av dina drömmar om ett nytt badrum , planerat i minsta detalj.


Badrumsvärldens tekniska rådgivare hjälper . Letar du efter ◴ Björbo Badrum -öppettider?

Totalrenovering av ett badrum högst upp i denna villa i Bromma. Utrivning av allt och byte av vatten, avlopp och värme. Professionella badrums renoveringar med kakel”.


För att arbetet ska bli bra så krävs det kompetent . Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och garderober i våra fina. Badrum med svart mosaik och vitt, blankt kakel, väggmonterad WC och bidé samt golvvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg