tisdag 16 juni 2015

Galvad takplåt

Sinus korrugerad takplåt som är mycket pålitlig och ekonomisk med minimalt underhåll. Passar både till tak och väggbeklädnad. Vi levererar varmförzinkad eller galvad plåt som vi idag föredrar att kalla den.


Vi tillverkar även kompletta beslag för bland annat nock och gavel. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Takpanneplåt och andra takbeklädnader i plåt ger bra väderskydd och är relativt enkelt att lägga.

Tror inte det går att köpa galvat längre för galven är så dålig idag att man räknare en livslängd runt år. Aluzink har ju ersatt galven och har . Här får du bra tips om livslängd på takplåt och värt att veta om du ska välja plåttak som taktäckning på ditt tak. Måla galvad plåttak, hur göra? Målning av galvaniserad takplåt. Naturligtvis är underlagets kondition avgörande för hur resultatet blir vid ommålning.


På K-rauta hittar du prisvärd takplåt av hög kvalitet från till exempel Plannja. Vi erbjuder plåttak i klassiskt utförande men även mer moderna lösningar. Att använda plåt som takbeläggning ger dig ett hållbart, traditionellt och vackert tak.

Om du underhåller och målar plåten med jämna . KBP är likvärdig den takplåt som generellt benämns TP 45. KBP tillverkas av galvaniserad lackerad stålplåt och kan levereras i ett antal olika kulörer, . Vi har varit helt inne på galvad plåt för det säger min mans släkting som är plåtslagare är enda alternativet för plåttak. Tack vare färgens höga alkaliresistans kan den även målas på åldrad zinkplåt ( galvaniserad plåt).


Mycket god vidhäftning på de flesta typer av underlag. Armat takplåt Original är ett vackert, hållbart och lättlagt tak. För att förhindra att stålplåten ska rosta används takplåt som är galvaniserad och lackerad. Skyddslacken som används har stor motståndskraft och kulören blir . Metalliserad plåt användes . Plåtskåp i återbruk av gammal galvad takplåt.


Tre lådor från en gammal kista. Ett härligt skåp att exponera favoritsakerna i. När kvalitet får råda, välj takplåt från vår egen tillverkningsfabrik! Byggnadens kanske viktigaste komponent, taket! Vi säljer tak till villa, mindre. Alla våra profiler är CE-godkännda och tillverkas av galvaniserad - och.


Exklusiv är vår egen lyxiga takplåt , som vi tillverkar i exakt den längd som.

Exklusiv tillver- kas i galvaniserad och lackerad stålplåt och kan fås i ett flertal olika . Våra oisolerade tak är en kombination av galvaniserad och färgbelagd takplåt TPplacerad på takåsar i Z-utförande. Dessutom är innertaket belagt med en typ . Mikroprofilerade över- och underflänsar samt det valbara höghållfasta stålet gör den nya bärande plåten T130M till en betydligt starkare profil och den enklaste . Plåt är ett tidlöst, formbart och exklusivt takmaterial, som har uppskattats i århundraden. Takplåtens raka enkla profil passar bra till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg