fredag 5 juni 2015

Ananas lampfot

Passa på att fynda redan idag! Stort sortiment och snabba leveranser. Lampfot med dekorativa ananaser på foten. Läckra silverfärgade lampfötter i metall med ananas dekorer kan du handla online nu eller på Mixhuset i Hässleholm. Ljuskälla ingår och lampskärm ingår ej.


Favorit ananaslampan, en tuff moderna ljusstaken som är lämplig i den unga moderna hemmet eller i det klassiska stilrena hemmet. Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop. Ananas lampfot i metall 40cm Eguld Nytänkande lampfot med speciellt utseende.


Du hittar den hos Longcoast Living! Rejäl och stabil ananas inspirerad lampfotHöjden på lampfoten är 60cm. En pampig lampfot i guld med en höjd på hela cm. Kombinera gärna med någon av våra sammetsskärmar.


Varför inte ha en ananas som lyser? Cool, modern lampfot formad som en ananas från Watt Veke. Komplettera med en lampskärm efter din . Mirror with silver leaves feathers.


Spegel med ram av silver blad fjädrar. Fin lampfot i patinerad keramik. Bordslampan Delight med ananas -design i silverutförande! Designfirman Gamla Stan - Ananas lampa .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg