måndag 15 juni 2015

Porslinsfärg kakel

Vi säljer något som kallas porslinsfärg eller emaljlack som påminner om tipex i konsistens, men som ger en porslinsblank yta. Den är enkel att stryka ut. Vi har hört från bekanta att det inte är något problem att måla kakel.


Porslinsfärg är precis vad det heter och säljs i de flesta hobbyaffärer. Jag har själv samma problem var in på Panduro och jag har bestämt mig vör att köpa porslinsfärg och måla över silikonpluttarna med någon . Kakeldekor eller tapet i köket?

Behöver tips: Förnya badrum utan att renovera! Täckande eller transparenta färger för dekoration av glas, porslin och kakel. Tål maskindisk efter härdning i ugn . Dessa vattenlösliga, blandbara färger kan målas på de allra flesta matta och blanka underlag, t. Men hur kan man måla befintligt kakel som redan si. Vi har produkter, inspiration och tips till dig som är på gång att göra om hemma - oavsett om det . Piffa upp ditt trista porslin. Allt du behöver är täckpapper, porslinsfärg , vatten, pensel – och porslin, förstås.


Du får plats med st kakelplattor åt gången.

Har du större plattor kan du . Det går utmärkt att måla på kakel – ett enkelt och billigt sätt att förnya köket! Kolla in våra instruktioner steg-för-steg. A couple of hours of inspiration. Man kanske kan använda porslinsfärg. Finns det speciell kakel färg att köpa?


Det finns färg för detta, både för kakel och fogar. Glas- och porslinsfärg Glasartiklar Glaspärlor Glasögon . Lite morrhår ska skapas, en liten justering i ett öga - sen ska den vara klar! Inlägg om porslinsfärg skrivna av Lisa Gör Det Själv.


Få in marockanskt kakel i inredningen på en sekund. Täckande glas och porslinsfärg för att måla på glas, porslin och kakel. När limmet torkat lägger du i fog.


Fogen kommer att se nyare ut och det är svårt att få exakt samma färg som på resten av väggen. Rengör ytan noga med fettlösande medel före målning (vidrör ej ytan sen som ska målas). Presentpapper med guldfolie från Vivi Gade Design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg