onsdag 9 augusti 2017

Skärbräda lök

Fin att använda som serverings eller . En snyggt formgiven skärbräda från Scandinavian Design Factory. Snygg skärbräda med illustrationer av fem typer av lök. Gullök, vitlök, gräslök, purjolök och schalottenlök.


Passar perfekt in i köket och kan . Av detta skäl ges ofta rådet att man inte bör skära rått kött på samma skärbräda som tillrett kött eller grönsaker.

Livsmedel med stark lukt, som lök och fisk brukar. Har du någonsin funderat på att använda wc-sitsen som skärbräda ? Faktum är att toalettsitsen är renare och mindre snuskig än skärbrädan! Här kommer en härlig skärbräda som visar hur olika sorters lökar ser ut när de är skurna på . Skärbräda lök från Scandinavian Design Factory. Kärna av träfibermaterialet HDF och ett ytskikt av . SKÄRBRÄDA med illustrationer av gul lök , gräslök, schalottenlök, vårlök, och vitlök.


Hela, samt kluvna på längd och bredd.

Med fem olika löksorter illustrerade som hela lökar, samt skurna på längden och bredden. Lika snygg på diskbänken som uppläggningsfat på buffébordet, formgiven av . Plastbrädor använder jag till kyckling, fisk, skaldjur och lök. En dekorativ skärbräda och serveringsbricka med en illustration av fem sorters lök.


Mått: Bredd: 16cm Höjd: 23cm. Vi har flera skärbrädor och använder dem till olika saker. Vi har en för brö en för lök och grönsaker samt en för kött, fisk och kyckling. Visa, Klarna, MasterCar Paypal.


Skickas inom 1-arbetsdagar. Picknick skärbräda från Almedahls med design av Marianne Westman med motivet Lök. Gamla, ofräscha köksredskap i trä eller en skärbräda som luktar lök är två vanliga saker som finns i mångas kök. Men istället för att redskapen . Svensktillverkad skärbräda i björkfaner.


Hela samt kluvna på längden och . Praktiska KitchPro Smart Cutter är en sax med inbyggd skärbräda. Knivar och skärbrädor trängs med hackad lök och morotsbitar som rullar omkring. En riktigt välkänd klassiker från Almedahls, med design av Marianne Westman. Marianne blev speciellt utvald och handplockad till Rörstrands Porslinsfabriker .

Slitstark skärbräda är 30xcm. Välkommen att handla i vår webbutik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg