torsdag 31 augusti 2017

Bygga trädäck plintar

Det gör man oavsett vilken typ av mark man ska bygga på. När man ska bygga sin altan så finns det ett antal variabler som påverkar hur tätt . Allt från grundsättning, sättning av plintar , bygga regelverk, bygga altantrappa, skruva trall och fris, klä in altanen och bygga altanräcke. Att om möjligt använda färre plintar och grövre bärlinor ger oftast en lägre . Jag har läst på en del och har.


Trädäck på plintar , utan reglar?

Det finns väldigt många olika sätt att bygga trädäck på. I vår instruktionsfilm lär du dig bygga altan med ett trappsteg och räcke på plintar , med plasttak över. Om du vill bygga altanen själv krävs det en hel del kunskap, händighet och.


Då måste man eventuellt gräva ut och gjuta plintar eller, i vissa fall, lägga plattor. Arbetsbeskrivning för att bygga altan i trä. Här har vi valt att bygga med en metod som är både enklare och billigare än de vanliga.


Och tänk på att bygga en rejäl konstruktion samt vara noggrann och inte snåla med ytan på altanen. Plintar eller plattor på mark samt regelverk till konstruktionen, ramverket.

Byggbeskrivning - trädäck på mark. Ingen ser hur det ser ut under din träaltan. Men ingen kommer att missa det om altanen inte har lagts på en gedigen och stabil grund. Börja med Välja utförande, storlek.


När du bestämt trädäckstyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv ut Byggritningar. En altan på plintar över mark bygger man om till exempel hus- grunden är hög eller om marken är sluttande. För att bygga en altan utan tak behövs i de flesta fall . De flesta trädäck byggs på plintar. Jobbet med dem är det tyngsta och svåraste i projektet.


Ett däck på × meter kräver åtta plintar om sidan . Mikrobiologisk tillväxt och härskning är de främsta . Du måste inte gjuta plintar för att få till ett schysst trädäck. Ofta går det lika bra att bygga trädäck på plattor. Följ guiden och bli klar på tre dagar!


Snickaren Andreas Larsson ger tips om hur du själv kan bygga ett trädäck. Vad behövs utöver själva trallvirket? Att bygga altan är ungefär som att baka en rabarberpaj.

Altandäcket ska i detta utförande placeras på plintar och fästas mot husets yttervägg. Märk ut den tänkta altanens placering. Använd laserpass eller murarsnöre . Funderar du på att bygga trädäck till våren eller sommaren?


Vi har fäst altanen i huskroppen och det innebär att vi slipper plintar längst in . Numera finns det ett enklare sätt att bygga ett trädäck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg