fredag 11 augusti 2017

Beer pong bord mål

Der skal enten spilles med officielt beer pong bord eller et bord der afviger med. De originale mål til et beer pong bord er 2x cm. Sammenlign priser og læs anmeldelser af beer pong bord Festartikler. Klik her og find den bedste pris nu!


Beer pong bord USA med led lys har de officielle mål som i USA. Køb dit eget Professionelle bord af højeste kvalitet til markedets laveste pris!

Nu kan du med dette beer pong bord kæmpe om at blive Top Pong. Beer Pong bord efter de officielle mål. Udfoldet har beer pong bordet de officielle mål på 8′ x 2′ x 25”, eller rettere sagt, . Det gælder kort fortalt om at. Adressen oplyses via mail , når du har accepteret vores tilbud.


Et beer pong bord skal have helt bestemt mål for at overholde spillets . Mere robust og mere slidstærkt! Det har stadigvæk de officielle mål og kan foldes sammen til en kuffert.

Denne glimrende simple spil har gjort sin vej over det store hav, og nu kan du . Som noget helt nyt kan du få et beer pong - bord med dit eget design ( minimumkøb er stk). En fed måde at få den bedste camp på. Mål fullt oppslått: Lengde . Velkommen til Nordens største og ledende forhandlere av beer pong. Vi i BeerPongShop Norge har et mål om å kunne hjelpe deg å ha den festen du alltid.


På Roskilde Festival oplærer en flok DTU-studerende et beer pong - bord i at høre , hvor bordtennisbolde lander. Forsøget kan bruges til at lave . Et bord er ikke bare et bord – især ikke, når det kommer til beer pong. Hvis du er engageret i den ædle sport, har du derfor brug for dit eget grej, . Little Amerika Beerpong-bord. Ta ditt beer pong-spelande till nya höjder med ett beer pong bord ! Låt beer pong bordet bli det självklara inslaget för en lyckad förfest, grillkväll.


Vänligen skicka inte in flera e- mail i samma ärende då detta endast förlänger svarstiderna. Perfekt til barer og diskoteker. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser.


Välkommen in och fynda, vi har allt till festen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg