tisdag 29 augusti 2017

Elfviks gård

Vi erbjuder vackra rum för konferens, bröllop, fest och företagsevenemang. Våra bokningsbara bord är fullbokade, men de flesta av våra bord inne och uteterrassen är obokningsbara så där är det drop-in som . Hälsa på våra getter, höns, kaniner, får eller hästar och besök våra olika . På helgerna serverar vi brunch! Elfviks gård och lantbruksfastighet ägs . Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR.


Det sitter lika många kvinnor som män i . Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för elfviks gård ab i Lidingö. Klicka på bilden för att visa den större. Får man ta med egen alkohol: Ja Finns möbler på plats: Ja Finns porslin att tillgå: Nej Öppettider: Fest med musik får pågå till kl 01.


Minns du Brel och Vysotskij. Det var som om vi aldrig hört musiken tidigare. The main house and restaurant. I like that you can take long walk before or after.


När vi ligger på 15grader kommer jag att ta bilen och bästa kompisarna och . See traveller reviews, candid photos, and great deals for Lidingo, Sweden, . Really nice café at a farm, out in the beautiful countryside. Hotel rooms are offered at the lowest price on Agoda. Höskullen är fylld av både ätbara och vackra saker. Fördelningen i styrelsen är 50 . Jag har ju helt missat att det är massor av små butiker där!


Boka med Julbordsmäklarna, vi erbjuder alltid samma pris som restaurangen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg