tisdag 8 augusti 2017

Ballingslöv lessmore 80

Benstativ för Lessmore i vitt. Passar även för kommoder i serien Bright. Den vita benställningens höjd är anpassad så att totalhöjden på kommodlösningen . KC80LM Kommod KCLess More lådor Vit LM 16. Möbeln kan monteras vägghängd eller med tunna benstativ i stål som tillval.


Handla enkelt och smidigt med . Stram och elegant med en twist för den medvetne kunden presenteras Lessmore med minimalistisk stil som tänjer på gränserna. Underskåp med en låda, cm. Kommoderna erbjuds i bredderna 6 och 100cm.


Syftet med kanalen är inspiration samt matnyttig information för konsumenten. Kanalen kommer i huvudsak att handla om kök, badrum och förvaring direkt . Notera: Produktsidan vi länkar dig till ligger på ballingslov. STRAM OCH ELEGANT MED EN TWIST.


Ett vägghängt vitrinskåp dubbel glasdörr. LessMore - Delad front - Mintgrön - LM16 . Ballingslöv BF Paket Less More vit. Mer information Till butik . DOOR RE-USED Collection Door by Moab 80. Leter du etter benkeplate til kjøkkenet?


Benkeplater er en viktig del av kjøkkenet, og finnes i flere materialer og utførelser hos Drømmekjøkkenet. Vi ser en økende trend med store fliser som er opptil 80x80.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg