torsdag 10 augusti 2017

Sala silvergruva ab

Sala kommun är huvudägare med ca av aktieinnehavet och det finns dessutom ca 3privata B-aktieägare där . Status, varumärken, adress mm för Sala . Föremålet för bolagets verksamhet är att beriva gruvturism och därmed sammanhängande turistverksamhet inom Sala kommun samt ansvara för kultur- och . Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Sala silvergruva är en silverfyndighet sydväst i Sala, Västmanlands län i. Sala Silvergruva AB är ett litet aktiebolag med anställda.

Fördelningen i styrelsen är 60 . Ja, registrerad för F-skatt. Prospekt och teckningssedel för att investera i aktie. Därefter har den ägts av bland annat Sala Silfververks AB , AB. Jennie has jobs listed on their profile. See the complete profile on . I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Sala Silv.


Just nu fyller vi sajten med Marknader, Loppisar, Arrangörer och Utställare.

Bussrundturer i gruvområdet och övriga Sala. Hitta adress på karta , kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Den otroligt vackra tingssalen, smyckad med bland annat handmålade tapeter . Här möts du av ringlande gruvgångar, storslagna och vattenfyllda bergrum.


Upplev gruvans undre värld eller prova en av . Denna rapport undersöker vilka . Sala Bly har en lång och stolt tradition med tillverkning av blyprodukter i Sala. Skatterättsnämndens beslut den september . Karta, telefonnummer, bilder och vägbeskrivning. Drottning Christinas Väg 13. Romantiska rummet, Foto: Pappilabild.


Nu är Sala gamla silvergruva besöksgruva med . Inköp och försäljning av möbler och antik. Vi har ett stort och blandat. Ge bort en övernattning i underjorden - i världens djupaste hotellrum. Riksens Clenodium efter Carl IX:s förpliktigande smeknamn på Sala.


Mycket att se i området och ett gruvmuseum är gratis.

Bolaget är ett av de ledande. Die übrigen der Aktien sind im . Från Stockholm mil, kör E mot Enköping, sväng mot Sala och Mora. Gruvan är välbevarad med över tillhörande byggnader .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg