onsdag 30 september 2015

Falsat plåttak livslängd

Falsat plåttak är en vanlig lösning och anses vara ett snyggt tak av många,. Exempelvis plåttak kommer i olika varianter där år är en vanlig livslängd samtidigt som en del typer av takplåt håller nästan dubbelt så länge. Funderingar på att lägga plåttak ? Här får du bra tips om livslängd på takplåt och värt att veta om du ska välja plåttak som taktäckning på ditt tak.


Om vi börjar med det tekniska så har varje plåttak som är skruvat med skruv utifrån, genom plåten, mycket kortare livslängd än ett riktigt falsat plåttak.

Plåttak har minst underhåll och längst livslängd. Ett företag som säljer det är falsat. Gamla falsade plåttak kräver regelbundet underhåll i form av blästring och ommålning.


Taket eller delar av taket kanske flagnar, rostar eller läcker p. Nu kan du få ett falsat plåttak till ett pris du har råd med! Faktorer som påverkar takets livslängd. Ett hustak har ofta en lång livslängd och behöver sällan bytas ut.


Detsamma gäller tegel, som är falsad och förhållandevis lätt att lägga.

Moderna plåttak finns att få i ”klick-varianter”, men de är också ganska svåra att lägga eftersom det . Att lägga plåttak varierar mycket i pris och denna guide blir därför väldigt. De alternativen kostar i stort sett som ett falsat tak men håller och tätar. Bra tegel har mycket längre livslängd än plåt. Tack för att du valt en takplåt från Falsat PRO! För att tillförsäkra optimalt skick och lång livslängd bör.


Takbeklädnaden har en mycket lång teknisk livslängd och är estetiskt tilltalande. På ett falsat plåttak är det möjligt att montera solceller utan att göra hål och . Handfalsad takplåt är en klassiskt. Vi hjälper dig att hitta rätt balans . Taket du menar kallas för bandfalsat plåttak och kan bara läggas av plåtslagare.


Det skulle nämligen ge ett galvat tak en livslängd på ca år, vilket inte stämmer om man nu inte bor så . Bandfalsad plåt, falsad plåt med underliggande papp, år. Plåtdetaljer (runt skorstenar, ventilation etc), år. Papp är ett bra ekonomiskt alternativ, trots sin något kortare livslängd. Falsad plåt som taktäckningsmaterial.


När väljer man band- respektive.

Plåt är dessutom återvinningsbar till 1 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg