måndag 21 september 2015

Gravyr metall

Vi är specialister på skyltar för tuffa miljöer, skyltar tillverkade av aluminium, mässing, rostfritt- eller syrafast stål. Vi tillverkar även skalor med gravyr i flera färger, . Metallnamnskyltarna digitaltrycks eller graveras beroende på loggans utseende. De flesta metallskyltar görs i aluminium eller mässing.


Alla typer av metall kan genomgå lasermärkning eller lasergravyr. Processer varierar från produktidentifiering till djupt gravyr , oavsett om vi talar om en svärtning .

En exklusiv nyckelring i metall kan göra vilken nyckelknippa som helst betydligt vackrare. Våra metallnyckelringar förses i huvudsak med gravyr vilket ytterligare. Om materialet är sten, kallas det hela gem.


FORMO har många års erfarenhet av det mesta inom gravyr. Avser diamantgravyr eller lasergravyr på plant metall eller plastmaterial i standardstil. Enkel och exakt metallmärkning och - gravyr med Rayjet lasergravyrmaskin. För rostfritt stål, aluminium, krom och mycket annat.


Vi har tre st olika maskiner för lasergravyr som klarar av märkning, gravering och etsning i de flesta material t ex plast, metall , rostfritt och aluminium.

Följande gravyrpriser tillämpas vid manuella order till Prishuset, gravyr av. Vi lagerför även en elgravyrpenna för gravering av skyltar, rör och maskindelar i metall , glas eller liknande hårda material. Köp korthållare och plånböcker i metall med gravyr. Du bestämmer text och typsnitt.


Gravyrpennan är perfekt för både . Köp en snusdosa i metall med egen personlig gravyr. Snusdosor med din egen unika text blir en uppskattad present hos snusaren. Lasermärkning och -gravering av metall med Trotec märklaser. Stål, aluminium, silver och många andra metaller är lämpade för lasergravering och -märkning . Tja, köpte en dremel kopia för ett antal dagar sedan och har gjort en plexi gravyr ( kmr lägga upp den när den e helt klar ). Tjena, När jag letade motiv till min första gravyr så hittade jag mer en ett. Till min första så tog jag Örnen . Märk dina personliga saker eller gör en personlig gåva till en vän!


Med den här dealen får du en graveringspenna som kan användas på metall , plast, trä och . Lasergravyr kan användas för att gravera metall , plast och organiskt material. Pennan är i mattfärgad metall med kromade detaljer och klips. Märkes med fördel med gravyr men kan även tryckas.


Exklusiva nyckelrginar i metall med en personlig gravyr kan vara en fin present till någon som fyller år eller ska sluta.

Eller varför inte köpa en billigare variant . Metall gravyr maskin kan delas in i två typer, roterande projektet som en av gravyr sullutions, den har bra fördelar med att leverera djup och tålig gravyr utan att . Hem Galleri Svart metall. Bolaget skall utföra gravyr av metall och plastföremål, bedriva försäljning av sportpriser och andra artiklar med gravyr samt ikda därmed förenlig verksamhet. Gammal pokal i mässing gravyr Ystad Metall Sweden.


En snygg och användbar linjal i aluminium med tryck eller gravyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg