tisdag 8 september 2015

Bona stengolv

Rengöringskit Bona Ett regöringskit som innehåller en fyrdelad Bona. Avlägsnar effektivt fläckar, . Stengolv behandlas ofta innan de lämnar fabriken, annars får de lätt fläckar, så det är viktigt att rengöra och underhålla stengolv på rätt sätt. Trots sin förträfflighet som material att slita på kan stengolv skadas av alltför idog, om än välment rengöring och behandling med vår tids kemikalier.


Historiskt sett har vi i Sverige använt mycket sten till bland annat golv inomhus, och i dag är det populärt att lägga in riktiga stengolv även i . Djuprengöring Bona Deep Clean Solution ger en djuprengöring av trägolv.

Milt och mycket effektivt rengöringsmedel för stengolv samt alla ytor som tål vatten. LEDANDE INOM MATTVÄTT, GOLVVÅR GOLVSLIPNING OCH BETONGSLIPNING! Om du har problem med hala stengolv ! Impregnera med Butchers Capstone så får . Visar steg för steg hur man tar bort gammal polish från hårda material likt sten, terrazzo, betong etc. Har du ett stengolv i ditt hem så skall det städas med så torra metoder som möjligt.


Detta innebär att du i första hand skall torrmoppa eller dammsuga det. Bona Cleaner är ett koncentrerat lätt alkaliskt rengöringsmedel speciellt framtaget för rengöring av trä- och parkettgolv samt laminatgolv.

Lär dig att bona och vaxa möbler. Här får du tips och instruktioner med förklarande fotografier hur du bonar och vaxar möbler. Bona gör det lätt för dig att ta hand om dina trägolv, så att du kan tänka på annat. Effektiva städlösningar är vår specialitet.


Vi hjälper dig i din vardag så att du . Man funderade på att bredda verksamheten och göra medel för till exempel stengolv och linoliumgolv. Såpa ska du inte ha på plast eller stengolv , på parketten går det däremot. På The Townhouse i Borås har vi utfört skurning av stengolv med vår nya skurmaskin från Bona ! Behöver du hjälp med att få rent ditt smutsiga. Speciellt bra för stengolv och trappavsatser. Används tillsammans med Bona Spray Mopp.


För användning på laminat-, vinyl- och stengolv. Denna sidan handlar om att bona golv som laminatgolv, plastgolv, plastmatta, trägolv, parkettgolv och linoleumgolv. Via bilder, annonser och texter hittar man . Nilfisk Golvpolish S-Polish 1L. Färdigblandad underhållspolish som appliceras med Bona Applicator Pad. Ger förnyad lyster samt skyddar mot slitage.


Vi är ett specialföretag som arbetar med puts, murning, läggning av stengolv och.

ATHINE: Du skall inte tillbe ugglan men använda henne. Hon lämpar sig förträffligt, på en stång att torka stengolv dammfria eller att bona dem med öronvax. I vårt sortiment finns allt som behövs för installation, underhåll och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg