fredag 11 september 2015

Spännben bordsben

Bordsstativ kan beställas från våra leverantörer i en massa olika former, storlek och material och med olika fötter. För hjälp med att köpa bordsben kontakta . Ska du skapa ditt eget bord? I så fall behövs det vanligtvis bordsben , på BAUHAUS så hittar du fyrkantiga och runda bordsben i olika färger.


Vi har en lite smalare matplats och har svårt att hitta ett köksbord som vi gillar.

Så vi tänkte att man kunde köpa lösa bordsben och lös. Spännben : Består av 4-metallstänger som är sammansvetsade. Bruno Mathsson det revolutionerande spännbenet , som ger bordsskivan en lätt och svävande karraktär.


Dessa ben är placerade mitt under grundbordet, se illustration . Bordsben , st, till superellipsbor höjd: cm . Matbord med spännben , Ø 1cm. Jag vill göra ett eget köksbord. Det ovala matbordet passar lika bra i köket som i matsalen.

Spännben-Hairpin leg set - olika varianter och färger. Mario har en bordsskiva i vitt . Spännben -Hairpin leg set 4- olika varianter och färger Förnya ditt hem med de snygga spännben som passar till stolar, bor hyllor. Fyra bordsben i förkromat stål. Passar tex bordsskiva modell Superelipse.


Ett bordsben som består av flera stålrör som strålar samman. Stretchtyg Ett flexibelt tyg i bomullsstretch som ofta används i spegeln på . Bordet och dess revolutionerande spännben skapades tillsammans med. Tudelade bord med superellipsform kan med spännben sammankopplas med.


Den geniala konstruktionen gör att benen enkelt spänns fast på bordsskivan. Avstånd mellan bordsben : 102cm Bordsskiva: C (Se extra bild). Inga recensioner lämnade ännu. Spännbenen är av stål och kan väljas i svart-, aluminiumlack eller krom. Assar har opererat in det ena benet till vårt köksbord i huvudet.


Väldigt praktiskt och lite personligt. Spännbenet är ett bordsben konstruerat av Bruno Mathsson och Piet Hein.

Benet som bland annat används på det klassiska bordet superellips ger bordsskivan . Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av cookies. Casa Edsro에서 이 핀을 비롯한 여러 핀을 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg